Kωνσταντίνος Αργυρός: Στον δρόμο για τον γάμο του αδελφού του! Οι ετοιμασίες της κούκλας νύφης!
Showbiz

Kωνσταντίνος Αργυρός: Στον δρόμο για τον γάμο του αδελφού του! Οι ετοιμασίες της κούκλας νύφης!

Απόψε, η οικογένεια Αργυρού έχει μεγάλη χαρά καθώς ο Παύλος, ο τρίδυμος αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Άννα Μαρία Αναξαγόρου

Φυσικά, όλα ήταν έτοιμα από νωρίς σήμερα (17/7) για τον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού που ακριβώς έναν χρόνο πριν είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Σήμερα όμως ήθελαν και να ευλογήσουν ενώπιον Θεού και ανθρώπων αυτή τη σχέση και έτσι σχεδίασαν τον θρησκευτικό τους γάμο με χαρά, έχοντας κοντά τους αγαπημένα τους πρόσωπα και καλούς φίλους.

Φυσικά, χθες, τελευταίο βράδυ πριν τη μεγάλη μέρα, η νύφη του έδωσε και κατάλαβε σε χορό και ένα ξέφρενο γλέντι, πριν σταθεί στο πλευρό του Παύλου Αργυρού για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης.

Και φυσικά, από τους πρώτους που έσπευσαν για να είναι κοντά στους μελλόνυμφους ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αδελφός του γαμπρού ο οποίος έχει μεγάλη λατρεία και αδυναμία στα αδέλφια του. Μάλιστα, την αδελφή του Κατερίνα, την είχε παντρέψει το 2018 με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Τώρα λοιπόν είναι ο μοναδικός από τα τρίδυμα που παραμένει ανύπαντρος. Λέτε να τον δούμε και εκείνον σύντομα γαμπρό;

Προς το παρόν, ο ίδιος χαίρεται με τη χαρά του αδελφού του και περιποιημένος, ντυμένος με ένα υπέροχο κοστούμι, έφυγε για να βρεθεί κοντά του και να ζήσει στο πλάι του τις χαρές του.

Πάντως, σήμερα, από το μεσημέρι σχεδόν, η όμορφη νύφη έκανε τις απαραίτητες προετοιμασίες πριν χορέψει τον Ησαΐα με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Δείτε παρακάτω:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved