Μάχη για τη ζωή του δίνει στην εντατική 47χρονος που δέχτηκε επίθεση σε συναυλία του Light!
Showbiz

Μάχη για τη ζωή του δίνει στην εντατική 47χρονος που δέχτηκε επίθεση σε συναυλία του Light!

Κρίσιμες ώρες βιώνει 47χρονος ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 

Άγνωστο παραμένει πώς ξεκίνησε το όλο επεισόδιο, όμως ο 47χρονος δέχτηκε επίθεση την ώρα της συναυλίας του Light και του επίσης γνωστού τράπερ Thug Slime οι οποίοι τραγούδησαν ενώπιον 800 και πλέον φαν του συγκεκριμένου είδους μουσικής.

Ο υπεύθυνος της ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριακού, είπε για το επεισόδιο: «Γύρω στις 11:10 το ΤΑΕ Λεμεσού ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ότι είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο, από το Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άντρας ηλικίας 47 ετών, ο οποίος ήταν σοβαρά χτυπημένος. Από τις εξετάσεις που έγιναν έφερε κατάγματα στα πλευρά, στο πρόσωπο καθώς και αιμορραγία στον εγκέφαλο».

Από τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες που υπάρχουν για το επεισόδιο, ο 47χρονος φέρεται να δέχτηκε επίθεση έξω από τον χώρο του αμφιθεάτρου όπου δινόταν η συναυλία, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τον λόγο που συνέβη κάτι τέτοιο. Αναμένεται η έρευνα των αρχών να ρίξει φως στην υπόθεση που έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Αναζητούνται φυσικά κλειστά κυκλώματα καμερών που μπορεί να αποκαλύψουν τι ακριβώς συνέβη και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στην εντατική και παλεύει για τη ζωή του.

Σύντομα βέβαια αναμένεται να καταθέσουν ενώπιον της δικαιοσύνης και των αρχών πολλοί που ήταν παρόντες στο περιστατικό ενώ θα κληθούν να καταθέσουν και οι διοργανωτές της συναυλίας.

Δείτε το ρεπορτάζ παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved