Λάουρα Νάργιες: Το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα και η φωτό με μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα και η φωτό με μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα

Μετράει αντίστροφα πλέον η Λάουρα Νάργιες και μαζί της και ο άντρας της ζωής της Χρήστος Σαντικάι για να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Σε μερικές εβδομάδες οι δυο τους θα κρατούν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους που τόσο πολύ θέλουν και σήμερα, ανήμερα της Αγίας Μαρίνας, η Λάουρα έκανε το πρώτο της μπάνιο. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται να φοράει μπικίνι και να χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Άλλωστε, όπως μας ενημέρωσε, είναι 28 εβδομάδων, δηλαδή επτά μηνών έγκυος και είναι θέμα χρόνου να κρατήσει το μωράκι της αγκαλιά.

Η Λάουρα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε με μπικίνι:

«Το πρώτο μου «μπάνιο» για φέτος (κάλλιο αργά παρά ποτέ), κάτασπρη σαν το γάλα 🤓💁🏻‍♀️ Τα μόνα δευτερόλεπτα που απομακρύνθηκα από την σκιά της ομπρέλας ήταν αυτή εδώ η στιγμή… Και τώρα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια χρειάζομαι δύο μέρες ξεκούρασης για να συνέλθω 😅✌🏻 Χρόνια πολλά σε όλες τις Μαρίνες!»

Να θυμίσουμε ότι η ίδια και ο Χρήστος Σαντικάι, έχοντας αφήσει να εννοηθεί ότι επισημοποίησαν τη σχέση τους (χωρίς να αποκαλύψουν αν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ή αν έκαναν σύμφωνο συμβίωσης) την 1η Ιουλίου θέλησαν να γιορτάσουν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους αλλά και να οργανώσουν το baby shower για να προετοιμάσουν την άφιξη του γιου τους που θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved