Κωνσταντίνος Αργυρός: Oι πρώτες εικόνες από τον γάμο του αδελφού του, Παύλου!
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Oι πρώτες εικόνες από τον γάμο του αδελφού του, Παύλου!

Λαμπερός ο γάμος του Παύλου Αργυρού, αδελφού του Κωνσταντίνου Αργυρού με την εκλεκτή της καρδιάς του Άννα Μαρία Αναξαγόρου που έγινε σήμερα, στις 19,00 στον Πύργο Μελισσουργού. 

Το ζευγάρι ήθελε αυτή τη στιγμή του να τη μοιραστεί με πολύ δικούς του ανθρώπους και στενούς συγγενείς και έτσι φρόντισε να ετοιμάσει τον γάμο του σε έναν πριβέ χώρο που θα πρόσφερε όσα είχαν φανταστεί.

Από νωρίς η νύφη ετοιμαζόταν για το ωραιότερο ραντεβού της ζωής της, όπως βέβαια και ο γαμπρός ο οποίος περίμενε τους φίλους του και τον αδελφό του Κωνσταντίνο για να τον ξυρίσουν, όπως ορίζει το έθιμο. Φίλος του μάλιστα ανέβασε βίντεο από τις ετοιμασίες του. Λίγο αργότερα, ένας άλλος φίλος του τον... τρόλαρε καθώς εκείνος περίμενε τη νύφη κρατώντας την υπέροχη ανθοδέσμη.

Η Άννα Μαρία Αναξαγόρου, έφτασε στον χώρο συνοδεία παραδοσιακών οργανοπαικτών οι οποίοι και χάρισαν στους μελλόνυμφους πολύ όμορφες ερμηνείες πριν ενωθούν μπροστά στον ιερέα για να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα.

Η νύφη είχε επιλέξει ένα ιβουάρ νυφικό σε Α γραμμή και φορούσε πέπλο το οποίο κάλυπτε το πρόσωπό της. Τα μαλλιά της ήταν σινιόν και το όλο λουκ της παρέπεμπε σε νύφες άλλης εποχής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Να θυμίσουμε ότι ο Παύλος και η Άννα Μαρία είχαν παντρευτεί πριν από ακριβώς έναν χρόνο με πολιτικό γάμο όμως ήθελαν να κάνουν και θρησκευτικό για να ευλογηθεί η σχέση τους. Έτσι σήμερα έγινε και αυτό, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι περήφανος για τις επιλογές του αδελφού του και φυσικά διπλά ευτυχισμένος που έβλεπε και εκείνον πολύ χαρούμενο.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τον γάμο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved