Νίκη Παλληκαράκη: «Είμαι βαθιά μοναχικός και αυτάρκης άνθρωπος, οπότε δύσκολα θα με φοβίσει κάτι»
Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη: «Είμαι βαθιά μοναχικός και αυτάρκης άνθρωπος, οπότε δύσκολα θα με φοβίσει κάτι»

Εκτός από το αστείρευτο ταλέντο της, η Νίκη Παλληκαράκη έχει καταφέρει να αγαπηθεί και για το ήθος και την αμεσότητά της.

Η δημοφιλής ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν τη φοβίζει η μοναξιά και αν έχει τύχει κάποιος θαυμαστής της να την φέρει σε δύσκολη θέση.

Η μοναξιά σας φοβίζει;

Καλώς ή κακώς, είμαι βαθιά μοναχικός και αυτάρκης άνθρωπος, οπότε δύσκολα θα με φοβίσει κάτι. Μάλλον με αγχώνει πιο πολύ η υγεία της σκέψης και του νου μου και να μη φύγει ποτέ η δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης και αυτοσυντήρησής μου.

Σας έχει τύχει ποτέ κάποιος θαυμαστής σας να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, είτε μέσα από τα social media, είτε οπουδήποτε;

Παραμένω θαυμάστρια του μεγέθους των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, αλλά και εξαιρετικά επιφυλακτική στην υποτιθέμενη αξία της όποιας άποψης και γνώμης διατυπώνεται εκεί, στην ψευδαίσθηση της γνώσης και της εξειδίκευσης σε όλα και στις ψευδεπίγραφες σχέσεις, φιλικές ή ερωτικές που δημιουργούνται στα social, χωρίς να προϋπάρχει ή να συνυπάρχει προσωπική σχέση.

Πάντως ενόχληση και δυσφορία έχω αισθανθεί κυρίως όταν υπάρξει παρενόχληση και χυδαιότητα μέσω προσωπικών μηνυμάτων, που όμως με ένα μπλοκάρισμα έχει τελειώσει το θέμα.

Τι είναι αυτό που επιθυμείτε να σας φέρει το μέλλον;

Υγεία και δύναμη ψυχική και σωματική, να υλοποιώ και να απολαμβάνω τα όνειρά μου, προσωπικά και επαγγελματικά.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved