Μαλέλης: «Πάθαινα συνεχώς ανακοπές. Κάποια στιγμή είπαν ότι δεν υπήρχε ελπίδα να με επαναφέρουν»
Showbiz

Μαλέλης: «Πάθαινα συνεχώς ανακοπές. Κάποια στιγμή είπαν ότι δεν υπήρχε ελπίδα να με επαναφέρουν»

Ο Σταμάτης Μαλέλης ξεκίνησε από κλητήρας σε εφημερίδα και εξελίχθηκε στον μακροβιότερο διευθυντή ειδήσεων της Ευρώπης. 

Το δικό του «σοσιαλιστικό» success story περιλαμβάνει ατελείωτες ώρες δουλειάς στην τηλεόραση, και πολλά όνειρα. Ανάμεσα σε άλλα, ο Σταμάτης Μαλέλης πίσω στο 2012, πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. Υπέστη οξύ έμφραγμα, με την κόρη του Δέσποινα να είναι ο πρώτος άνθρωπος που πέρασε την πόρτα της εντατικής.

«Μου έφεραν την κόρη μου για να δουν αν τη γνωρίζω. Πίστευαν πως έπειτα από δεκαπέντε ημέρες σε κώμα θα μου έχει μείνει κάτι. Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν μου έμεινε τίποτα. Ευτυχώς ήμουν τυχερός και με βοήθησε ο Θεός. Δεν ξέρω αν ήμουν εν ζωή ή αν έφευγα και επέστρεφα. Πάθαινα συνεχώς ανακοπές. Ήταν πολύ δύσκολη η περίπτωσή μου. Κάποια στιγμή είπαν ότι δεν υπήρχε ελπίδα να με επαναφέρουν.

Πριν από αυτή την περιπέτεια κάπνιζα, ξενυχτούσα και έφευγα από τη δουλειά πολύ αργά. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, δούλευα 14 ώρες. Ήμουν συνεχώς με ένα τσιγάρο στο χέρι και είχα τρομερό άγχος.

Από το άγχος μου μπορεί να ξυπνούσα στις 6.00 και να μην μπορούσα να ξανακοιμηθώ. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι λειτουργούσα σαν να επιζητούσα το έμφραγμα. Σαν να οδηγούσα τον εαυτό μου με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί.

Μετά από αυτό τελείωσα με το τσιγάρο, ξεκίνησα μια πιο υγιεινή ζωή και έχασα πολλά κιλά» εξομολογείται και καταλήγει: «Νομίζω ότι όταν έρχεσαι σε επαφή με τον θάνατο αλλάζουν πολλές αντιλήψεις σου για τη ζωή. Κι εγώ ήρθα σε επαφή με τον θάνατο. Όταν πια τον αγγίζεις, δεν τον φοβάσαι τόσο πολύ. Επίσης, γίνεσαι πραγματικά καλύτερος άνθρωπος.

Μέσα σε όλα αυτή η περιπέτεια μου έδωσε την ευκαιρία να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τα προβλήματα που είχα με τους πανικούς. Από τότε δεν ξαναβίωσα κρίση πανικού. Ήταν σαν να είχα πιει το πιο ισχυρό ηρεμιστικό. Γενικότερα αναθεώρησα πολλά στη ζωή μου…».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved