Σταμάτης Μαλέλης: «Αυτό τον καιρό έχω μια πολύ όμορφη σχέση»
Showbiz

Σταμάτης Μαλέλης: «Αυτό τον καιρό έχω μια πολύ όμορφη σχέση»

Η ζωή του Σταμάτη Μαλέλη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θυελλώδης.

Καθώς όμως μιλάει για τα προσωπικά του, φροντίζει να ξεκαθαρίσει: «Εκεί δεν είναι τόσο θυελλώδης». Και δεν έχει άδικο. Έμεινε άλλωστε 18 χρόνια παντρεμένος με τη Μαρία Σταματέρη, με την οποία απέκτησε την κόρη του Δέσποινα.

«Τη Μαρία την ερωτεύτηκα. Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν φοιτητές στην ΑΣΟΕΕ. Και οι δύο γυναίκες μου ήταν από την ΑΣΟΕΕ. Έχω κάνει ακόμα έναν γάμο, στα 21 μου, με ένα εξαιρετικό κορίτσι.

Ήμασταν συμφοιτητές. Ερωτευτήκαμε και παντρευτήκαμε γιατί την κυνηγούσε ο πατέρας της και δεν την άφηνε να μένει μαζί μου. Πήγαμε λοιπόν και κάναμε έναν πολιτικό γάμο, που αν θυμάμαι καλά ήταν ο πρώτος πολιτικός που έγινε στου Ζωγράφου. Μείναμε μαζί 13 μήνες. Μετά χαθήκαμε.

Ούτε καν είπαμε ότι χωρίζουμε. Αργότερα γνώρισα τη Σταματέρη, έμεινε έγκυος και θέλαμε να παντρευτούμε. Έψαχνα λοιπόν να βρω την πρώτη μου γυναίκα για να πάρω διαζύγιο. Τελικά τη βρήκα και παντρεύτηκα τη Σταματέρη ενώ ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης. Δηλαδή εμείς παντρευτήκαμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο γεννήθηκε η κόρη μου».

Παρά τους δύο γάμους, ο Σταμάτης Μαλέλης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τρίτου. «Ίσα ίσα, αυτό τον καιρό έχω μια πολύ όμορφη σχέση» δήλωσε και συνέχισε: «Είναι εκτός χώρου, εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Έχουμε δεθεί πολύ και ταιριάζουμε.

Πρόκειται για μια εξαιρετική σύντροφο, που με κάνει υπερήφανο που είμαι μαζί της. Θέλω να θαυμάζω τη γυναίκα που έχω δίπλα μου. Όσον αφορά την απόφασή μου να πολιτευτώ, με στηρίζει απόλυτα. Κάναμε μια κουβέντα και είπαμε ότι αν τελικά εκλεγώ, θα πρέπει εγώ να είμαι στην περιφέρεια, εκείνη εδώ και να πηγαινοερχόμαστε. Το συζητήσαμε σαν ζευγάρι και θα βρούμε λύσεις. Δεν ρισκάρω τίποτα για αυτή τη σχέση. Τη βάζω πάνω από όλα».

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει προχωρήσει σε τρίτο γάμο, ωστόσο πρόσφατα βρέθηκε σε έναν, και μάλιστα υπό άκρα μυστικότητα. «Πάντρεψα την κόρη μου. Μου είπε να μην το πω σε κανέναν αλλά γράφτηκε.

Έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Εντάξει, συγκινήθηκα, ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα. Βγάλαμε και κάτι ωραίες φωτογραφίες αλλά δεν με άφησε να τις ανεβάσω» αποκαλύπτει χαμογελώντας για να πει αμέσως μετά: «Έχουμε μια εξαιρετική σχέση που βασίζεται στην αγάπη και την εμπιστοσύνη».

Η Δέσποινα ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα των γονιών της, με τον Σταμάτη Μαλέλη να τονίζει: «Η κόρη μου είναι καλύτερη από εμένα. Θέλω, επίσης, να σου πω ότι ακούω πάντα την κρίση της».

Η συμβουλή που της έδωσε στην αρχή της καριέρας της είναι η ίδια που δίνει σε όλα τα νέα παιδιά που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα. «Ξεκινώντας στην ΕΡΤ είχα έναν συνάδελφο δημοσιογράφο που βλέποντάς με να τρέχω με πάθος είχε γυρίσει και μου είχε πει: “Στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι το ήθος.

Να το θυμάσαι αυτό”. Αυτή η φράση του μου έμεινε και έτσι ξεκινάω κάθε φορά τη χρονιά στη σχολή. Αυτό είναι κάτι που προσπάθησα να το περάσω από νωρίς και στην κόρη μου. Νομίζω ότι τα κατάφερα».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved