Κατερίνα Λαζαρίδου: «Δεν με απασχολεί να γίνω νούμερο ένα. Θέλω να κάνω ουσιώδη πράγματα»
Showbiz

Κατερίνα Λαζαρίδου: «Δεν με απασχολεί να γίνω νούμερο ένα. Θέλω να κάνω ουσιώδη πράγματα»

Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η νικήτρια του «X Factor», ενώ κατάκτησε το χρηματικό έπαθλο-ρεκόρ των 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Record.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε πώς αποφάσισε να γίνει τραγουδίστρια, πώς ήταν η ζωή της μέχρι σήμερα και πού θα ήθελε να τη βρει ο χειμώνας.

Πώς αποφάσισες να γίνεις τραγουδίστρια;

Δεν το αποφάσισα, απλώς συνέβη. Πιστεύω πως ο θεός μού έδωσε ένα δώρο και φρόντισε να το ανακαλύψω νωρίς.

Πώς ήταν η ζωή σου μέχρι σήμερα; Είσαι ένα κορίτσι πολύ ταλαντούχο, πολύ όμορφο και πολύ λαμπερό. Ηταν εύκολη η πορεία σου μέχρι να φτάσεις στον τελικό;

Η ζωή μου ήταν γεμάτη δουλειά, γιατί ήθελα πάντα να είμαι ανεξάρτητη. Τον τελευταίο χρόνο είχα πάρει την απόφαση να ασχοληθώ με τα τουριστικά, οπότε ξεκίνησα να σπουδάζω.

Μετά ήρθε η πρόταση του «X Factor» οπότε άλλαξαν όλα. Η πορεία δεν ήταν ούτε εύκολη ούτε δύσκολη. Κοιτούσα κάθε live ξεχωριστά, έβγαινα και τραγουδούσα με την ψυχή μου, περνούσα καλά και το είχα αφήσει στον κόσμο. Ετσι κι αλλιώς, δεν μπήκα στο παιχνίδι για να κερδίσω.

Πού θα ήθελες να σε βρει ο χειμώνας; Σε μια μεγάλη πίστα ή σε κάποια μουσική σκηνή;

Δεν με απασχολεί να γίνω νούμερο ένα. Θέλω να κάνω ουσιώδη πράγματα, να ζω από τη μουσική και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εκτιμώ και με εκτιμούν. Το πού δεν έχει τόση σημασία. Η διαδρομή είναι αυτή που αξίζει.

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved