Φραγκίογλου: «Δεν έχει τύχει να εργαστώ ούτε περιστασιακά εκτός υποκριτικής, σκηνοθεσίας ή σεναρίου»
Showbiz

Φραγκίογλου: «Δεν έχει τύχει να εργαστώ ούτε περιστασιακά εκτός υποκριτικής, σκηνοθεσίας ή σεναρίου»

Ο Δημήτρης Φραγκίογλου μίλησε για την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση να έρθει στην Ελλάδα στα 18 του και αν έχει κάνει και άλλες δουλειές εκτός του χώρου της υποκριτικής.

Τι θυμάστε από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου γεννηθήκατε και μεγαλώσατε;

Την ελληνική παροικία της πόλης, η οποία από την εποχή που άρχισα να πηγαίνω στο νηπιαγωγείο μέχρι τη στιγμή που έφυγα για να έρθω στην Αθήνα για σπουδές έφθινε όλο και περισσότερο. Μέρα με τη μέρα έφευγαν οι Ελληνες επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη, άδειαζαν τα ελληνικά σχολεία, έκλειναν οι σύλλογοι… Μιλάμε τώρα για μια παροικία που υπήρξε ακμάζουσα. Εγώ βέβαια δεν την έζησα στην απόλυτη ακμή της. Ακουγα ωστόσο τους μεγαλύτερους να περιγράφουν τα περασμένα μεγαλεία της.

Η απόφαση να έρθετε στην Ελλάδα στα 18 σας ήταν οικογενειακή ή προσωπική;

Προσωπική. Εγώ ήθελα να φύγω και ήρθα πρώτος στην Αθήνα. Ετσι ξεσήκωσα και τους γονείς μου, οι οποίοι με ακολούθησαν λίγα χρόνια μετά. Βέβαια, είχαμε πάντοτε επαφή με τον τόπο, αφού ερχόμασταν στην Ελλάδα για διακοπές σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Εχετε κάνει άλλες δουλειές πέρα από του ηθοποιού;

Οχι. Δεν μου έχει τύχει να εργαστώ ούτε περιστασιακά για μεγάλο διάστημα σε κάτι που να μην είχε σχέση με την υποκριτική, τη σκηνοθεσία ή το σενάριο. Δεν θεωρώ όμως πως ήταν τύχη, απλά κράτησα μια συγκεκριμένη στάση. Πολλές φορές χρειάζεται να στερηθείς πράγματα για να το κάνεις αυτό. Οσο το αντέχεις βέβαια.

Έχετε επαφή σήμερα με τη Δήμητρα;

Πάντα έχουμε επαφή με τη Δήμητρα, ασχέτως που δεν συνεργαζόμαστε. Είναι βαθιά και ουσιαστική η φιλία που μας δένει.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved