Φραγκίογλου: «O Χλαπάτσας δημιούργησε περιορισμούς στην αντίληψη που είχαν οι δημιουργοί για μένα»
Showbiz

Φραγκίογλου: «O Χλαπάτσας δημιούργησε περιορισμούς στην αντίληψη που είχαν οι δημιουργοί για μένα»

Ο Δημήτρης Φραγκίογλου αγαπήθηκε πολύ μέσα από τον ρόλο του Χλαπάτσα, στης «Ελλάδος τα παιδιά». 

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε αν ευχαριστήθηκε τον ρόλο και αν τον κούρασε το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος ήρωας τον ακολούθησε σε βάθος χρόνου στο μονοπάτι της υποκριτικής.

Κάνατε το τηλεοπτικό ντεμπούτο σας στη σειρά «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του» με τον Κώστα Βουτσά. Πώς ήταν στη συνεργασία του με τους νέους ηθοποιούς;

Εξαιρετικός και πολύ γενναιόδωρος ήταν ο Κώστας Βουτσάς απέναντί μας. Τον ενδιέφερε πάρα πολύ να μας καθοδηγήσει και να μας μάθει τα μυστικά της κωμωδίας.

Ο τηλεοπτικός ρόλος σας που έγινε αυτό που λέμε… hit ήταν του Χλαπάτσα, στης «Ελλάδος τα παιδιά». Τον ευχαριστηθήκατε;

Πολύ. Εκανα αυτόν τον χαρακτήρα με πολλή χαρά και ήταν πραγματικά διασκεδαστικό ότι ένας τόσο φρικτός στην πραγματικότητα ήρωας έγινε τόσο αγαπητός στο κοινό. Γενικά το γύρισμα στη σειρά αυτή ήταν πάντα σαν πανηγύρι, χωρίς βέβαια να ξεφεύγει από το επαγγελματικό όριο. Το κλίμα που υπήρχε ήταν όμορφο, διασκεδάζαμε αυτό που κάναμε.

Σας κούρασε το γεγονός ότι ο Χλαπάτσας σάς… ακολούθησε σε βάθος χρόνου στο μονοπάτι της υποκριτικής ;

Η αλήθεια είναι πως δημιούργησε αργότερα περιορισμούς στην αντίληψη που είχαν οι δημιουργοί για μένα αναφορικά με την τοποθέτησή μου σε κάποια δουλειά, ως επί το πλείστον στην τηλεόραση.

Κάποια στιγμή είχε πέσει στο τραπέζι η πρόταση να ξαναγίνει η σειρά με τους ίδιους ηθοποιούς. Σας είχε αρέσει η ιδέα;

Ποτέ δεν ήμουν θετικός στο να επιστρέψει τηλεοπτικά η σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά», ακόμη και την περίοδο που ήταν ακόμη εν ζωή δύο βασικοί συντελεστές του σίριαλ, ο πρώτος σεναριογράφος Δημήτρης Βενιζέλος και ο Κώστας Ευριπιώτης. Κάθε πράγμα στον καιρό του, αυτό πιστεύω!

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved