Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: «Οι ηθοποιοί παντρεύονται το ρίσκο»
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: «Οι ηθοποιοί παντρεύονται το ρίσκο»

Πριν από τρία χρόνια η νεαρή -άγνωστη τότε, πασίγνωστη πια- ηθοποιός, Δανάη Μιχαλάκη, έλαβε ένα μήνυμα στα ανεπιθύμητα της θυρίδας της στο Facebook.

Αν δεν το είχε ανοίξει, ίσως σήμερα να μην κάναμε αυτή την κουβέντα. Ηταν μια πρόσκληση για τις οντισιόν των «Αγριων Μελισσών», της σειράς που άλλαξε την καριέρα, μα πρώτα απ’ όλα τη ζωή της.

«Ο,τι δουλειά και να επιλέξεις να κάνεις, αλλάζει η καθημερινότητά σου. Εμένα η δική μου άλλαξε από τη στιγμή που ξεκίνησα τα γυρίσματα. Μπήκα σε έναν νέο κόσμο, έπρεπε να μάθω να τον αντιμετωπίζω και να ζω σε αυτόν.

Κι ό,τι άλλο μού έφερνε και μου φέρνει αυτός ο κόσμος προσπαθώ να το δέχομαι θετικά. Κι αν μου φέρνει πράγματα που δεν μου αρέσουν, τα διώχνω. Φυσικά και δεν το περίμενα όλο αυτό πριν από τρία χρόνια. Με τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις όμως πώς τα φέρνει η ζωή. Σε μένα τα έφερε αρκετά καλά και ωραία.

Αρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το δεχτώ δουλεύοντας. Κι είμαι χαρούμενη με ό,τι επιλογή έχω κάνει έως τώρα», είπε. Αραγε φοβάται μήπως χαρακτηριστεί από τον ρόλο που για τρία χρόνια ενσάρκωνε σχεδόν καθημερινά στη μικρή οθόνη;

«Δεν το νομίζω. Τον χόρτασα τόσο πολύ αυτό τον ρόλο που ήταν η σωστή ώρα να ολοκληρωθεί. Πραγματικά, τη χόρτασα τη Δροσούλα, έκανε τα πάντα αυτό το κορίτσι. Στο τελευταίο γύρισμα την άφησα. Είπα “πάμε γι’ άλλα”.

Σίγουρα είναι ένας ρόλος που δεν θα ξεχάσω ποτέ και μου έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα. Ολα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ξεχνάμε. Απλά προχωράμε».

Ναι, είναι μάλλον στη φύση της δουλειάς του ηθοποιού να προχωράει. Οχι πάντα με στέρεα ή σίγουρα βήματα. Οπως πιστεύει μάλιστα ο Γιώργος Παπαγεωργίου, «οι ηθοποιοί παντρεύονται το ρίσκο». Αλήθεια, όμως, δεν είναι δύσκολη μια τέτοια ζωή; «Είναι δύσκολη, αλλά από την άλλη αυτή τη δουλειά την παίρνεις με αυτό το πακέτο», είπε. «Δεν μπορείς να απομονώσεις το ρίσκο.

Πρέπει να την αγαπήσεις με αυτό μέσα. Αν δεν μπορείς, τότε δεν θα είσαι ευτυχισμένος σε αυτή τη δουλειά. Η ανασφάλεια είναι, υπό μία έννοια, κομμάτι της χαράς σου. Αλλιώς δεν γίνεται. Αν αυτό το άγχος σε καταβάλλει, αυτή η δουλειά θα σε διαλύσει. Είσαι freelancer - και μάλιστα freelancer του εαυτού σου. Καμιά φορά διαβάζω και γελάω με κάποιους που ρωτάνε τους ηθοποιούς αν αγχώνονται.

Πώς γίνεται να μην αγχώνεσαι; Είμαι ένας Αθηναίος ηθοποιός το 2022, πώς πιστεύεις ότι μπορεί να μην έχει άγχος η ζωή μου; Πρέπει να γίνω βοσκός στην Αμοργό για να μην έχω άγχος. Είναι αφελές και μόνο να το συζητάμε».

Οσο για το αν σκέφτηκε ποτέ να υπαναχωρήσει από την απόφασή του να αναλάβει αυτό το ρίσκο: «Δεν το έχω μετανιώσει ποτέ. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, για να πω την αλήθεια. Ασε που κάνω και πολλά. Παίζω, σκηνοθετώ, έχω την μπάντα μου. Γιατί τόσα πολλά; Γιατί πλέον δεν μπορώ να διαχωρίσω τη μία ιδιότητα από την άλλη.

Νιώθω ότι αυτός είμαι, έτσι λειτουργώ, έχω αυτό τον τριχασμό προσωπικότητας. Είναι σαν να είμαι σιαμαίος. Δεν μπορώ να κόψω τον εαυτό μου στα δύο ή στα τρία. Θα 'χω μισή καρδιά».

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved