Άννα Μπεζάν: «Θα προσπαθήσω να γίνω η καλύτερη μητέρα για το παιδί μου»
Showbiz

Άννα Μπεζάν: «Θα προσπαθήσω να γίνω η καλύτερη μητέρα για το παιδί μου»

Η Άννα Μπεζάν διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Παππά.

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε πώς φαντάζεται την ημέρα του γάμου τους και αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά τη γέννηση του παιδιού.

Πώς φαντάζεσαι την ημέρα του γάμου σας; Έχεις μπει στη διαδικασία να προετοιμάζεις αυτή την ημέρα;

Σαν κορίτσι και εγώ εννοείται έχω σκεφτεί έναν ονειρεμένο γάμο,-σαν γυναίκα πια έχουν αλλάξει κατά πολύ οι προτιμήσεις μου. Θέλω να είμαστε οι εαυτοί μας και να είναι ένα πάρτι ο γάμος μας, το δικό μας πάρτι.

Φυσικά και έχω μπει σε μια διαδικασία προετοιμασίας. Αν και ο πολιτικός γάμος δεν έχει τρομερές απαιτήσεις, θα προσπαθήσω να το κάνω από πλευράς μου όσο πιο όμορφο γίνεται, άλλωστε αυτή την υπογραφή ιδανικά τη βάζεις μια φορά στη ζωή σου.

Οι άσχημες στιγμές που βίωσες την περίοδο των παιδικών χρόνων σου δημιούργησαν ποτέ κάποια ανασφάλεια για το αν ποτέ θα έμπαινες στη διαδικασία να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια ή αντίθετα ενίσχυσε την επιθυμία και τη λαχτάρα σου προς αυτή τη σκέψη;

Έχω περάσει από όλα τα στάδια, έχουν υπάρξει περίοδοι της ζωής μου που ένιωθα ότι ίσως δεν θα είμαι αρκετή γι’ αυτόν τον ρόλο.

Έχω σκεφτεί ότι μεγάλωσα μόνη μου, άρα έχω γεννηθεί να είμαι μόνη μου, σήμερα όμως η λαχτάρα μου είναι τόσο μεγάλη και νιώθω ότι έχω να δώσω τόσα πολλά στο παιδί μου και στον άνθρωπό μου, που έχουν σβηστεί τυχόν δεύτερες σκέψεις. Έχω αρκετά παραδείγματα προς αποφυγήν λόγω των παιδικών μου χρόνων, που θα προσπαθήσω να γίνω η καλύτερη μητέρα για το παιδί μου.

Είσαι αισιόδοξη για τους επόμενους μήνες; Έχεις σκεφτεί πώς θα ήθελες να κινηθείς επαγγελματικά τους επόμενους μήνες και αν θα ήθελες να ασχοληθείς με την υποκριτική μετά τη γέννηση του παιδιού;

Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήμουν από τους τυχερούς, η πανδημία δεν με επηρέασε σε τόσο μεγάλο βαθμό επαγγελματικά όλο και κάτι προέκυπτε. Αντιλαμβάνομαι όμως πλήρως τη δυσκολία που έχει αφήσει και αφήνει αυτή η κατάσταση και με στεναχωρεί ιδιαίτερα, ο κόσμος δεν έχει ανάγκη την τέχνη αυτή την περίοδο, ο κόσμο? έχει ανάγκη μα έξοδο και να επιστρέφει σπίτι του.

Αυτή την περίοδο δεν δουλεύω γιατί έχω αναλάβει την ψυχολογική και σωματική προετοιμασία για τον ερχομό της κορούλας μας, δεν μπορώ να κρύψω βέβαια ότι μου λείπει η δουλειά μου. Μετά τη γέννηση του παιδιού σίγουρα θα μείνω μαζί του τους πρώτους μήνες και μετά θέλω να επανέλθω, αν πάνε όλα καλά, δυναμικά.

Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον;

Αυτό που ονειρεύομαι όταν κλείνω τα μάπα μου είναι ότι όπως και αν φέρει η ζωή τα πράγματα, θέλω πάντα να έχω τη δύναμη να χαρίζω ένα πλατύ χαμόγελο στους ανθρώπους που αγαπώ.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved