Γάμοι, χωρισμοί και ρομαντικές προτάσεις μέσα στον καύσωνα
Showbiz

Γάμοι, χωρισμοί και ρομαντικές προτάσεις μέσα στον καύσωνα

Σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο σε πολλούς. Αλλοι ετοιμάζονται για τα σκαλιά της εκκλησίας, άλλοι τα ανέβηκαν και άλλοι... που χόρεψαν τον Ησαΐα στο παρελθόν τρέχουν στους δικηγόρους!

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις είναι πια δύσκολες και έτσι το καλοκαίρι του 2022 κάποιοι το θεώρησαν ιδανικό για... ξεκαθαρίσματα που είτε αφορούν ένα κοινό μέλλον είτε χωριστούς δρόμους.

Η Ελενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από 12 χρόνια γάμου και 15 χρόνια σχέσης, με τη γνωστή ηθοποιό να ανακοινώνει τον χωρισμό τους μέσω social media.

Παράλληλα, η Εύη Ιωαννίδου και ο Ινο Φάις ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ωστόσο φαίνεται πως η σχέση τους κράτησε μόλις ενάμιση χρόνο. Η πρώην παίκτρια του «GNTM» και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να χωρίσουν και την αποκάλυψη την έκανε η μητέρα του Ινο Φάις, Μαρία Καλάβρια.

Επίσης, εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι ο Γιώργος Αμούτζας και η Ελενα Πιερίδου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο «Νικηφόρος» του «Σασμού» και η Κύπρια ηθοποιός, που τη γνωρίσαμε στο «Τατουάζ», διατηρούσαν δεσμό τον τελευταίο χρόνο και συγκατοικούσαν.

Μάλιστα, η όμορφη Ελενα είχε αφήσει την πατρίδα της, την Κύπρο, για να μετακομίσει κοντά του. Επειτα από περίπου έναν χρόνο συνειδητοποίησαν ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους κρατούν μαζί και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζονται. Ετσι, αποφάσισαν πως είναι καλύτερο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Την ίδια ώρα, πάντως, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με παπά... και έξι κουμπάρους. Το ζευγάρι έκανε αρχικά θρησκευτικό γάμο στην εκκλησία του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα και λίγο μετά πραγματοποίησαν στην παραλία μία ακόμα γαμήλια τελετή, που θύμιζε σκηνή αμερικανικής ταινίας, καθώς υπήρχαν παράνυμφοι και αντάλλαξαν μπροστά στους καλεσμένους και κάποια λόγια αγάπης.

Επίσης, γαμπρός ντύθηκε τον Ιούνιο ο αγαπημένος «Αστέρης» του «Σασμού». Ο ταλαντούχος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Κρασσά. Κοντά στο ζευγάρι δεν θα μπορούσαν να μη βρίσκονται οι γονείς του Ορφέα, οι επίσης δημοφιλείς ηθοποιοί Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνος Αυγουστίδης.

Παράλληλα, το ευτυχισμένο ζευγάρι βάφτισε και τον γιο του, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας-Κωνσταντίνος. Εκτός από τους γονείς του Ορφέα, το «παρών» έδωσαν και καλοί του φίλοι από τον χώρο της υποκριτικής - κάποιοι μάλιστα είναι και συμπρωταγωνιστές του στον «Σασμό».

Στα προσεχώς τώρα, η Αννα Πρέλεβιτς είναι τρελά ερωτευμένη με τον Νικήτα Νομικό και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Η ίδια και ο αδελφός της Δούκισσας Νομικού αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και προγραμματίζουν ήδη τον γάμο τους.

Συγκεκριμένα, ο Νικήτας Νομικός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και την ευχάριστη έκπληξη γνωστοποίησε η ίδια μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram.

Δείτε τη σχετική gallery:

Πηγή:Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved