Οι άγνωστες αδερφές της «Θεοπούλας»
Showbiz

Οι άγνωστες αδερφές της «Θεοπούλας»

Τρεις αδερφές είναι οι… κυρίως υπεύθυνες για το βιβλίο, το όμορφο θεατρικό παραμύθι, που κυκλοφόρησε η Εφη Παπαθεοδώρου, η Έφη, η Χαρά και η Ειρήνη!

«Εγώ είμαι η αδελφή της Θεοπούλας» λέει με το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει η Χαρά η οποία χαίρεται και καμαρώνει για την επιτυχία της αδελφής της. «Η Έφη ξέχασε το δικό της όνομα κι εγώ το δικό μου μ' εκείνη! Δεν με πειράζει καθόλου και με συγκινούν πάρα πολύ οι άνθρωποι με τον τρόπο που ενδιαφέρονται για την αδελφή μου. Όπου κι αν ξεκινήσουμε να πάμε, πρέπει να φύγουμε μισή ώρα νωρίτερα. Έρχονται κοντά της και της δείχνουν πραγματική λατρεία, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά. Ακόμη και μέσα στο μετρό τη φωτογραφίζουν με τα κινητά τους και της λένε “μας αρέσετε πάρα πολύ”».

Η «Θεοπούλα» και οι αδελφές της αντιμετωπίζουν τη ζωή με χαρά και με αγάπη. «Πιστεύω ότι η αγάπη περισσεύει. Εμείς μεγαλώσαμε παίρνοντας πολλή αγάπη από τους γονείς μας και από όλη την υπόλοιπη οικογένειά μας. Τα παιδικά μας χρόνια ήταν σημαντικά και μας συντροφεύουν στη ζωή μας μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό και δεν κατανοώ τη μιζέρια που μπορεί να εμφανίζουν ορισμένοι. Αυτή πρέπει να την αφήνεις πίσω! Όπως είπε και μεγάλος ποιητής Ναζίμ Χικμέτ, «η κακία είναι ίδιον των μωρών ανθρώπων».
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved