Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει για το αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο Πασχαλάκης
Showbiz

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλάει για το αν της έχει κάνει πρόταση γάμου ο Πασχαλάκης

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Ερωτευμένη και με νέα δισκογραφική δουλειά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον οποίο δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να αποκαλεί σύζυγό της.

Σου έχει κάνει πρόταση γάμου;

Τέτοια θέματα δεν μου αρέσει να τα μοιράζομαι δημόσια. Σίγουρα είμαι επίσημα στη ζωή του και είναι επίσημα στη ζωή μου. Κάνουμε κοινά όνειρα. Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσου – με και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε!

Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.

Πώς περνάτε μαζί τον ελεύθερο χρόνο σας;

Κάνουμε πολλά πράγματα κοινά. Και ο Αλέξανδρος αγαπάει τη μουσική. Μέσα από εκείνον ανακάλυψα όλους τους τράπερ! Και η γυμναστική και ο αθλητισμός είναι κάτι που έχουμε κοινό. Μας ενώνει και η τρέλα μας. Περνάμε καλά γιατί εκτός από σύντροφος είναι και φιλαράκι μου.

Πώς γνωριστήκατε;

Στο αεροδρόμιο, ταξιδεύουμε πολύ και οι δύο.

Και να φανταστώ πως εκείνος έκανε το πρώτο βήμα;

Ναι! Εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα, δεν κάνω ποτέ το πρώτο βήμα. Και μετά κύλησαν όλα πολύ φυσιολογικά.

Ποιος ζηλεύει περισσότερο;

Δεν ξέρω ποιος. Είμαστε και οι δύο λιονταράκια. Νομίζω ότι και αυτό είναι αμοιβαίο. Έχω ανακαλύψει πως οι άντρες βγάζουν με λίγο διαφορετικό τρόπο τη ζήλια τους. Δεν μου αρέσει η λέξη «ζήλια», αλλά αν είναι σε υγιή πλαίσια, κρατάει το πάθος ζωντανό.

Ακόμα και εμείς, οι γυναίκες, αν γκρινιάξουμε, του τύπου «α, με ζηλεύει», το θέλουμε λιγάκι γιατί έτσι νιώθουμε επιθυμητές. Και σου το λέω αυτό εγώ, που είμαι ελεύθερο πνεύμα και δεν μπορώ την καταπίεση. Μου αρέσει ο άλλος να νιώθει ελεύθερος. Επειδή δουλεύω με τον εαυτό μου, δεν θέλω να καταπιέζω τον άλλο, όπως δεν θέλω να με καταπιέζουν οι άλλοι.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved