Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Ένιωσα άβολα με αυτό που είπε ο Ατζούν στη Ναυσικά»
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Ένιωσα άβολα με αυτό που είπε ο Ατζούν στη Ναυσικά»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για το αν θα πήγαινε στο Survivor All Star.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε επίσης αν ένιωσε άβολα με το σχόλιο του Ατζούν Ιλιτζαλί στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Πριν από λίγο καιρό ο Ατζούν Ιλιτζαλί απευθυνόμενος στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ευχαρίστησε δημόσια τον Κώστα Πηλαδάκη λέγοντας: «Σχεδόν κάθε χρόνο στέλνει τις κοπέλες του στο παιχνίδι». Ένιωσες άβολα με αυτό το σχόλιο;

Ένιωσα άβολα, ναι, γιατί έφερε σε δύσκολη θέση την κοπέλα και ενοχλήθηκα που χρησιμοποίησε πληθυντικό. Εμένα δεν με έστειλε κάποιος. Απ’ όσο γνωρίζω, μου έγινε πρόταση από την παραγωγή. Και μάλιστα επέμεναν γιατί στην αρχή ήμουν αρνητική, τελευταία στιγμή το αποφάσισα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι άλλο. Νομίζω ότι όποιος κατάλαβε κατάλαβε…

Tώρα που βλέπεις τα πράγματα από απόσταση, θα έλεγες πως πέρασες άσχημα στον Άγιο Δομίνικο, δεδομένου ότι αποχώρησες οικειοθελώς;

Όσο ζόρικα περνάει κάποιος εκεί το περνούν όλοι. Δεν έφυγα γιατί δεν άντεχα. Έφυγα γιατί μου αρέσει να ευχαριστώ τους άλλους, θέλω να είναι καλά. Ένιωσα ότι με αυτή την κίνηση θα ησύχαζαν τα πράγματα στην ομάδα μου και θα έκανα πολλούς ανθρώπους χαρούμενους, εντός και εκτός παιχνιδιού. Κι αυτό είναι το μάθημα που πήρα.

Αν σου γινόταν πρόταση για το Survivor All Star, θα πήγαινες;

Όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, το βλέπουμε. Οποιαδήποτε πρόταση ή κάτι καινούριο έχει να κάνει και σε τι φάση σε βρίσκει. Η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που δεν ξέρεις αν θα το έχεις ανάγκη ή όχι, αν θα το χρειαστείς. Σίγουρα δεν πάμε όλοι για τον ίδιο λόγο. Άλλοι πάνε για να βιώσουν την εμπειρία, άλλοι για οικονομικούς λόγους, άλλοι για προβολή και άλλοι για προσωπικούς εσωτερικούς στόχους.

Παρακολουθούσες το φετινό Survivor;

Όταν τελειώσαμε το J2US, άρχισα να το βλέπω. Για λίγο όμως, γιατί μετά ξεκίνησαν οι δουλειές μου, αλλά έχασα και το ενδιαφέρον μου γιατί μου φάνηκε πολύ ριάλιτι. Επίσης δεν ένιωσα ότι περνάνε και πολλές δυσκολίες σε σχέση με τον κύκλο που συμμετείχα εγώ.

Ποιον παίκτη ξεχώρισες;

Τότε, όταν το παρακολουθούσα, είχα ξεχωρίσει τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη. Τον Θανάση τον γνωρίζω και ξέρω πόσο καλό παιδί είναι. Θεωρώ ότι σε ποιότητα θα ταίριαζα και με τους δύο. Γιατί όταν δεν είσαι μέσα και το βλέπεις ως τηλεθεατής, ταυτίζεσαι με κάποιον που σε «καθρεφτίζει». Με τον Γιωρίκα και τον Θανάση ταυτίστηκα περισσότερο.

Πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παραχώρησε μια συνέντευξη στο Happy Day και όταν αναφέρθηκε σε σένα δήλωσε: «Το κοριτσάκι έχει πολλές ανασφάλειες». Πώς το σχολιάζεις;

Αρχικά δεν το έχω δει και δεν το γνωρίζω. Η μόνη απάντηση που θα μπορούσα να δώσω σε αυτό που άκουσα είναι: «Το κοριτσάκι έχει όνοµα και λέγεται Ειρήνη Παπαδοπούλου και εύχεται σε αυτό το αγοράκι να είναι καλά και να βρει την αγάπη στη ζωή του». Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved