Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Βίωσα κάτι που δεν θέλω να νιώσει ούτε ο εχθρός μου»
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Βίωσα κάτι που δεν θέλω να νιώσει ούτε ο εχθρός μου»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν.

Επίσης, αναφέρθηκε στο αν την έχουν στεναχωρήσει δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνη και αν απαντάει στα αρνητικά σχόλια.

Πιστεύεις στον θεό; Γιατί το Πάσχα σε είδαμε στο Instagram να συγκινείσαι την ώρα που σήκωνες τον Επιτάφιο.

Πιστεύω πάρα πολύ από μικρή. Η γιαγιά μου με έβαλε σε αυτό τον δρόμο. Ήταν η πρώτη φορά που μοιράστηκα κάτι τέτοιο γιατί κάποια πράγματα θέλουν σεβασμό.

Δηλαδή σε μια δύσκολη στιγμή σου θα προσευχηθείς;

Εννοείται! Σε όλες τις δυσκολίες της ζωής μου και, δόξα τω θεώ, έχω περάσει αρκετές. Είμαι ευγνώμων γιατί έτσι βγήκα πιο δυνατή. Η πίστη μου με βοήθησε σε όλα. Προσεύχομαι όμως και στις χαρούμενες στιγμές της ζωής μου, γιατί έχω εμπιστοσύνη σε μια ανώτερη δύναμη.

Τι δυσκολίες βίωσες στο παρελθόν;

Δεν θα γίνω συγκεκριμένη, αλλά βίωσα την απώλεια. Όχι μόνο του θανάτου, αλλά και της προδοσίας από ανθρώπους που έχεις στη ζωή σου. Βίωσα κάτι που δεν θέλω να νιώσει ούτε ο εχθρός μου: Το να χάσεις την πίστη σου στους ανθρώπους.

Κάποιος σε πρόδωσε λοιπόν.

Πολύ... και πολλοί...

Σε έχει στενοχωρήσει κάτι που έχει γραφτεί ή έχει ειπωθεί για εσένα;

Σίγουρα. Έχουν γραφτεί πολλά που δεν ίσχυαν. Δεν μπήκα όμως στη διαδικασία να τα διαψεύσω, γιατί δεν μου αρέσει να αναλώνομαι. Στην αρχή με πλήγωναν πολλά, αλλά μετά κατάλαβα ότι έτσι είναι αυτή η δουλειά.

Και σου μιλάει ένας άνθρωπος που δεν αντέχει την αδικία. Κάποτε νόμιζα ότι θα αλλάξω τον κόσμο. Τώρα επιλέγω να αλλάξω τον εαυτό μου. Με ενοχλούν όμως η αδιακρισία και η αγένεια.

Απαντάς στα αρνητικά σχόλια που ενδεχομένως έχεις στα social media;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις να κερδίσεις αν γράψεις για κάποιον δημόσια μια κακία. Μπορεί να μπω στη διαδικασία να απαντήσω αν καταλάβω ότι μπορώ να «ανοίξω» το μυαλό τους. Να τους βοηθήσω.

Αλλά τις περισσότερες φορές αυτός που μιλάει αρνητικά κάνει προβολή των κόμπλεξ του και είναι κακό... Μάλιστα πολλοί κρύβονται πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ. Όλα είναι αποδεκτά αν κάνεις μια δουλειά που εκτίθεσαι. Ευτυχώς, έχω λίγα αρνητικά σχόλια!

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved