Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Γιάννης Καραβασάνης: Η αγάπη άργησε τέσσερα χρόνια
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Γιάννης Καραβασάνης: Η αγάπη άργησε τέσσερα χρόνια

Την αγκαλιά του αρχιτέκτονα πρώην συζύγου της, Γιάννη Καραβασάνη, απολαμβάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επιβεβαιώνοντας ότι μερικές φορές η ζωή γράφει τα πιο τρελά σενάρια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Καραβασάνης, είναι και πάλι μαζί, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο τους. Τα παιχνίδια που παίζει η ζωή είναι από εκείνα που μερικές φορές δεν πλάθει ούτε η πιο τρελή φαντασία μας.

Το πολυσυζητημένο μοντέλο και ο αρχιτέκτονας αποφάσισαν ότι έχουν πολλά ακόμη να ζήσουν ως ζευγάρι. Εχοντας κρατήσει μια πολύ καλή επικοινωνία, ακόμη και το διάστημα που έμειναν χωριστά, ήρθαν ξανά κοντά διαπιστώνοντας ότι η φλόγα του έρωτά τους δεν έχει σβήσει. Πρόσφατα, απόλαυσαν τις διακοπές τους στα Κουφονήσια αναθερμαίνοντας τις ερωτικές στιγμές που τους έφεραν κοντά.

Στην παρέα τους βρισκόταν και η μάνατζερ της Ηλιάνας Ελενα Χριστοπούλου, με τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση, οι οποίοι θεωρούν πλέον την Ηλιάνα «παιδί» τους καθώς έχουν σταθεί στο πλευρό της όταν εκείνη περνούσε δύσκολες στιγμές.

Η Ελενα Χριστοπούλου τη συμβουλεύει με ψυχραιμία για όλα τα ζητήματα, ακόμη και για την επιλογή του ανθρώπου που πρέπει να έχει στο πλευρό της και πόσο σημαντικό είναι εκείνος να τη στηρίζει και να την κάνει να αισθάνεται ασφάλεια. Η ίδια η Ελενα Χριστοπούλου έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πόσο μεγάλο ρόλο παίζει ο άνδρας να είναι «ατόφιο αρσενικό».

Κάπως έτσι θα λειτούργησε και το ένστικτο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, αφού φαίνεται να ζύγισε αρκετά τα συν και τα πλην του ανθρώπου που ήταν μαζί. Πλέον, φαίνεται πως ούτε τα τατουάζ ούτε οι αλυσίδες ή το styling με τα μεγάλα brand τη συγκινούν.

Είναι λογικό να έχει ωριμάσει στα 34 της να εκτιμά περισσότερο την ουσία και να διαφαίνεται στο μυαλό της η δημιουργία μιας όμορφης οικογένειας. Η σχέση της κριτή του «GNTM» που έγινε περισσότερο γνωστή ήταν εκείνη με τον Snik και, παρά τα πισωγυρίσματα με τον τράπερ, η επανασύνδεσή τους τελικά δεν ευοδώθηκε.


Το ρομαντικό love story

Ο αρχιτέκτονας, Γιάννης Καραβασάνης, με καταγωγή από τον Βόλο, φαίνεται ότι δεν βγήκε ποτέ από την καρδιά της, απλώς οι δυο τους είχαν επιλέξει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εξαιτιάς της απόστασης.

Γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ο θυελλώδης έρωτάς τους ύστερα από πέντε χρόνια, το 2015, τους οδήγησε στην ανταλλαγή όρκων πίστης και αγάπης στο Λος Αντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση, καθώς η Ηλιάνα έμενε στις ΗΠΑ και ο Γιάννης στον Βόλο. Ο ίδιος, αφού σπούδασε αρχιτεκτονική στη Θεσσαλία, μετακόμισε στην Αθήνα, ενώ η σύντροφός του έκανε καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο πανύψηλος σύντροφος του μοντέλου και παρουσιάστριας (έχει ύψος 1,93 μ.) έπαιζε μπάσκετ και έχει αγωνιστεί στην Α1 με τα χρώματα της Ολύμπιας Λάρισας ενώ είχε χριστεί διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες. Για ένα διάστημα ήταν αρκετά περιζήτητος ως παίκτης και θεωρείτο από τους καλύτερους της γενιάς του.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved