Τάσος Νούσιας: «Το Rest In Peace στον Σασμό έχει πάει περίπατο. Δεν με αφήνουν να ησυχάσω»
Showbiz

Τάσος Νούσιας: «Το Rest In Peace στον Σασμό έχει πάει περίπατο. Δεν με αφήνουν να ησυχάσω»

Ηθοποιός σημαίνει φως. Με αυτό ως οδηγό πορεύεται ο Τάσος Νούσιας.

O ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τα νέα τηλεοπτικά ταξίδια του, για τα όνειρα του, τις τρέλες του και για την επιστροφή του στον «Σασμό».

Τα νέα τηλεοπτικά ταξίδια σας πότε ξεκινούν;

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, με χαρά και ελπίδα να φτάσουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Αν τα τηλεοπτικά μου σχέδια πορευτούν έτσι όπως τα έχουμε κουβεντιάσει, δεν θα περισσεύει χρόνος δεν θα μπορώ δηλαδή να κάνω κάτι άλλο.

Δεν πρόκειται για καθημερινή δουλειά, αλλά θα είναι δυνατή και απαιτεί πολλές μέρες γυρισμάτων. Είναι κινηματογραφική δουλειά. Μετά το «Ετερος εγώ», θα είναι αυτό. Εχουμε διάφορα μπροστά και ευτυχώς η μυθοπλασία έχει πάρει πια θέση μετά από μια επταετία διακοπής.

Παράλληλα επιστρέφετε στον Σασμό.

Έρχομαι για κάποια επεισόδια ως flash back για να κάνω μια καινούρια ιστορία μέσα από τον εκλιπόντα Στεφανή. Είναι αυτό που λέω συνέχεια ότι δεν με αφήνουν να ξεκουραστώ. Το Rest In Peace στον Σασμό έχει πάει περίπατο. Δεν με αφήνουν να ησυχάσω. Διαρκώς ανοίγουν την ιστορία προς διάφορες κατευθύνσεις, όχι θετικές δυστυχώς.

Κάποιος, όμως, πρέπει να φέρει κι αυτό το φορτίο στους ρόλους. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν και τα αρνητικά πεδία των μαχών. Ακόμη κι οι καλοί έρχονται για να κάνουν ανατροπές. Κουβαλά ο κάθε άνθρωπος τα βάρη του, τα σκοτάδια του, τις σκιές του. Αυτή η αντίληψη στην πορεία και στο διάβα σου ότι πρέπει να στραφείς προς το φως καλό είναι να έρθει όσο πιο νωρίς γίνεται μέχρι να καεί το καντήλι σου…

Ποιο είναι το όνειρό σας;

Να πορευτώ εν ειρήνη, να είμαι όσο πιο αντιρρυπαντικός γίνεται και όχι απλώς αντιτοξικός. Να μη βρομίζω δηλαδή κιόλας γύρω μου. Και, αν μπορώ, να προσφέρω στον συνάνθρωπο και στο σύνολο.

Σιγά-σιγά να μπορώ να βελτιώσω όλες αυτές τις υψηλές και ευγενείς ποιότητες. Τα αγαθά κόποις κτώνται. Δεν έχω διακαή πόθο για κάποιον ρόλο, δηλαδή. Νομίζω ότι αυτά έρχονται πια μπροστά σου.

Το πιο τρελό πράγμα που έχετε κάνει;

Α, δεν θα σας πω, δεν γίνεται! Αυτά τα τρελά πράγματα μένουν ανάμεσα σε εσένα και σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν γύρω σου.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved