Showbiz

Σπύρος Μαρτίκας: «Νομίζω πως μετά το Survivor θα ανατραπεί όλη μου η ζωή»

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για όσα κρατάει και όσα πετάει από το Survivor.

Eπίσης, ανέφερε αν προσαρμόστηκε γρήγορα στην πραγματικότητα και αν θα τον δούμε στην τηλεόραση.

Τι κρατάς και τι πετάς από το «Survivor»

Η εμπειρία είναι βαθιά ριζωμένη στο μυαλό μου, δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν έχω να πετάξω κάτι. Ακόμα και τα άσχημα που συνέβησαν ήταν μάθημα ζωής για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτή την εμπειρία.

Προσαρμόστηκες γρήγορα στην πραγματικότητα;

Προσαρμόστηκα αρκετά γρήγορα και ξαναμπήκα στη ζωή που είχα αφήσει. Οι φίλοι μου ήταν πολύ χαρούμενοι και τους διηγήθηκα όσα έζησα και όσα έμαθα. Αναθεώρησα πολλά και εκτίμησα ακόμα περισσότερα.

Θα μας πεις κάποια δυνατά και κάποια αδύναμα σημεία της προσωπικότητάς σου;

Δυνατά είναι η ψυχραιμία, η αντίληψη, η γνώση και η εμπειρία μου. Αδύναμα είναι ότι εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και είμαι πολύ δοτικός και ευαίσθητος απέναντι στην αχαριστία, την οποία έχω βιώσει αρκετά.

Θα σε δούμε στην τηλεόραση;

Νομίζω πως μετά το «Survivor» θα ανατραπεί όλη μου η ζωή. Ίσως δημιουργήσω κάτι δικό μου. Ακόμη δεν έχω προτάσεις, αλλά, αν προκόψουν, θα κινηθώ ανάλογα με αυτές. Έχω ακούσει ότι συζητιέται το όνομά μου για το «Survivor All Star». Δε θα έλεγα όχι, αλλά θα εξαρτηθεί από τη συμφωνία και το αν θα είναι και η Βρισηίδα μαζί μου.

Τι δικό σου θέλεις να δημιουργήσεις και να μεταφέρεις στο κοινό;

Τρεις παίκτες από το «Survivor» με τους οποίους ζήσαμε μαζί και ένας πολύ καλός μου φίλος -δεν θα αποκαλύψω ακόμη τα ονόματα- έχουμε σκεφτεί μια πολύ έξυπνη ιδέα, που χτίζεται ακόμη. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα αρέσει.

Θα μας μιλήσεις για τον Γιώργο Λιανό;

Τον εκτιμώ και αγαπώ κάθε στιγμή που έζησα μαζί του. Όταν έφυγα, με χαιρέτησε και καθίσαμε μαζί. Είναι απίστευτος άνθρωπος και με εντυπωσίασε η οξυδέρκεια του.

Θα μας πεις κάτι σαν «Professor»;

Ένας μεγάλος Ινδός φιλόσοφος είχε πει ότι η ζωή θέλει πολλή πλάκα. Δεν πρέπει να την παίρνεις στα σοβαρά, εκτός από τις όμορφες στιγμές που σου χαρίζει. Ό,τι άσχημο προκύπτει πρέπει να το αντιμετωπίζεις με χιούμορ. Αυτή η κοσμοθεωρία είναι ένα τέχνασμα για να αντεπεξέρχεσαι σε οτιδήποτε αρνητικό.

Πηγή:Hello

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved