Μελίνα Κανά: Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια- Η ανάρτηση του Παπακωνσταντίνου!
Showbiz

Μελίνα Κανά: Θετική στον κορονοϊό η τραγουδίστρια- Η ανάρτηση του Παπακωνσταντίνου!

Την είδηση γνωστοποίησε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, μέσα από το Facebook, σημειώνοντας ότι η Μελίνα Κανά δεν θα συμμετείχε στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, η οποία εδώ και χρόνια έχει σημειώσει μεγάλη και λαμπρή πορεία στον χώρο της μουσικής.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Μελίνα Κανά θα εμφανιζόταν μαζί με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου στην τελευταία συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας την Δευτέρα 18 Ιουλίου. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, μιας και τα τελευταία εικοσιτετράωρα η τραγουδίστρια νοσεί από κορονοϊό και, λογω της κατάστασης, είναι σε καραντίνα στο σπίτι της.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, λίγες ώρες πριν από την μεγάλη συναυλία έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενημερώνοντας όλους τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας της φίλης και συναδέλφου του ενώ φυσικά και ο ίδιος της ευχήθηκε περαστικά και να γίνει σύντομα καλά. Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή του: «Στη σημερινή, τελευταία συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, δυστυχώς δεν θα συμμετέχει η Μελίνα λόγω covid-19. Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση!»

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved