Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν είμαι fan του γάμου»
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν είμαι fan του γάμου»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τη σειρά του ΑΝΤ1+ «The Friend», η οποία πιθανότητα θα προβληθεί τη νέα σεζόν.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον αγώνα που έδωσε για να κατακτήσει το όνειρο του και για το αν σκέφτεται τη δημιουργία οικογένειας.

Πρόσφατα ολοκλήρωσες τα γυρίσματα για τη σειρά του ΑΝΤ1+ «The Friend», στην οποία πρωταγωνιστείς. Πότε αναμένεται να προβληθεί;

Το πιο πιθανό είναι να βγει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πρόκειται για μια σειρά που έχει γράψει η Φωτεινή Αθερίδου και ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένας τύπος που πληρώνεται για να είναι φίλος σας.

Πολύ κωμικός, καταφερτζής και πανέξυπνος, θρασύτατος και φοβικός, είναι απ’ όλα και ένας κόντρα ρόλος για μένα. Ο σκηνοθέτης, Στέφανος Μπλάτσος, ήταν και στην «Αγγελική», το ίδιο και η εταιρεία παραγωγής, ενώ όλοι οι συνάδελφοι είναι εξαιρετικοί. Πέρασα πολύ ωραία - ειδικά μια σκηνή σε ένα κελί φυλακής ήταν απίστευτη.

Όταν κατάλαβες ότι ήθελες να γίνεις ηθοποιός πώς πήρες την απόφαση να φύγεις από το νησί όπου γεννήθηκες για να ακολουθήσεις το όνειρό σου;

Ήταν μεγάλη επανάσταση να φύγω από τη Ρόδο. Δεν πήρα απλώς δύο βαλίτσες και έφυγα. Ήταν τρομερά δύσκολο στην πράξη. Έπρεπε α αποδείξω στους γονείς μου ότι αυτό που θέλω να κάνω μπορώ να το κάνω. Βρέθηκα στη ζούγκλα από τα 18 μου.

Αντιμετώπισες πολλές δυσκολίες;

Το οικονομικό κομμάτι ήταν πολύ δύσκολο. Κάποιοι νομίζουν ότι έκανα καριέρα αμέσως, αλλά το 2017 και το 2018 δούλευα και αλλού. Παλαιότερα εργαζόμουν και ως μπάρμπαν και κλόουν σε παιδικά πάρτι, ενώ δούλευα κα τα καλοκαίρια.

Τα τελευταία δύο χρόνια καλύπτω τα έξοδά μου ως ηθοποιός, χωρίς όμως, για παράδειγμα, να μπορώ να αγοράσω ένα σπίτι.

Επομένως, για να κατακτήσεις το όνειρό σου, έδωσες μεγάλο αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίζεις την επιβίωσή σου παράλληλα.

Πράγματι, έδωσα αγώνα, και μπορώ να πω ότι είμαι ευγνώμων για αυτό. Μπορεί, όταν εμφανίστηκα, να έπαιξα ως πρωταγωνιστής, αλλά αυτό δεν πήγε παραπέρα. Για τρία χρόνια, μάλιστα, έμεινα εκτός θεάτρου και μετά άρχισα ξανά.

Στους «Singles», για παράδειγμα, αρχικά με πήραν για πέντε επεισόδια. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω το ρόλο, τους φάνηκε ενδιαφέρων. Θέλω να πω ότι δεν βρήκα τίποτα στο πιάτο.

Έχεις αφιερώσει πολλές ώρες στη δουλειά. Θα έλεγες ότι έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ζωή;

Είναι λίγο θολά τα όρια, καθώς για αρκετό καιρό η επαγγελματική και η προσωπική ζωή μου ήταν το ίδιο και το αυτό. Τα σπασμένα -κι αυτό το υπογράφω- τα πλήρωνε η προσωπική μου ζωή, η οικογένειά μου ή ο έρωτάς μου.

Πλέον, όμως, έχω πολύ χρόνο για τον εαυτό μου -βοήθησε σε αυτό και ο COVID-, οπότε μπορώ να διαχωρίσω ποια είναι η δουλειά μου και ποια η ζωή μου. Δεν πρέπει να μπλέκονται αυτές οι δύο. Τώρα που ξεκαθάρισε το τοπίο, μπορώ να πω ότι ασχολούμαι περισσότερο με την προσωπική μου ζωή.

Το γάμο τον σκέφτεσαι; Είσαι κοντά στο να κάνεις οικογένεια;

Δεν είμαι πολύ fan του γάμου. Μπορεί τον καιρό που μεγάλωνα να είχε άλλη αξία, τώρα όμως, είναι σε ένα επίπεδο μετάβασης. Θεωρώ πολύ πιο σημαντικό το να ζεις με έναν άνθρωπο και να υπάρχει συνεννόηση.

Να γεμίζεις την μπαταρία σου με αυτόν και όχι να φύγεις για να μη σου αδειάσει την υπόλοιπη. Προς το παρόν, πάντως, στη ζυγαριά μου βαραίνει η καριέρα.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved