Γιώργος Χρυσοστόμου: «Αν δεν μυρίσω τα μαλλιά μιας κοπέλας, δε λέει τίποτα μια φωτογραφία»
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Αν δεν μυρίσω τα μαλλιά μιας κοπέλας, δε λέει τίποτα μια φωτογραφία»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για τη σημασία που δίνει στη συντροφικότητα και την αγάπη.

Ο αγαπημένος ανέφερε επίσης πως είναι άνθρωπος της επαφής και πως μια ερωτική απογοήτευση τον οδήγησε στο να ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου.

Δίνεις πάντως σημασία στη συντροφικότητα και την αγάπη.

Δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι πιο δύσκολο, αλλά εγώ αναζητώ την αλληλοϋποστήριξη, την και κατανόηση και την εμπιστοσύνη, οι οποίες είναι λίγο πιο δύσκολες από την αγάπη. Όπως λέει μια φίλη και συνάδελφος, αν βλέπεις ζευγάρια να διαπραγματεύονται το χώρο τους από το δεύτερο και τρίτο μήνα, δεν είναι καλά τα πράγματα.

Πρέπει να έχουν κουμπώσει όλα από την παρέα και το γέλιο μέχρι το σεξ. Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Δεν λέω ότι είναι καλύτερα ή χειρότερα, απλώς τα πάντα είναι σε μεταβατικό στάδιο. Μερίδιο σε αυτό έχουν και τα social. Σε μένα, για παράδειγμα, αν δεν μυρίσω τα μαλλιά μιας κοπέλας, δεν λέει τίποτα μια φωτογραφία.

Δεν έχεις λογαριασμό στο facebook, μόνο instagram.

Έχω, αλλά μόνο για επαγγελματική χρήση.

Είσαι δηλαδή άνθρωπος της επαφής. Δεν μπορείς να κάνεις μια γνωριμία μέσω facebook.

Όχι. Κατ ’ αρχάς, αυτό που θα δω στο facebook θα έχει τεράστια απόκλιση από αυτό που θα διαπιστώσω στην επαφή. Εγώ όπως ανέφερα, λειτουργώ με την όσφρηση και το μυαλό. Από την άλλη, είμαι 42 χρόνων, δεν κατακρίνω κανέναν, απλώς εγώ λειτουργώ διαφορετικά.

Εδώ και πολλά χρόνια, έχεις παραδεχθεί ότι η ψυχοθεραπεία έχει μπει στη ζωή σου. Ποια ήταν η αφορμή για να καταλάβεις ότι χρειαζόσουν τη βοήθεια ενός ψυχολόγου;

Μια ερωτική απογοήτευση. Θυμάμαι, ήμουν στην Καλαμάτα για γυρίσματα, έβρεχε ασταμάτητα κι εγώ έκλαιγα επί μία ώρα ασταμάτητα. Το σώμα μου εμφάνισε προβλήματα, ήταν σαν να μου φώναζε βοήθεια. Τότε ρώτησα φίλους και γνωστούς που ήταν σε φάση θεραπείας.

Όλο αυτό σε βοήθησε να βρεις τον εαυτό σου;

Βρήκα τον εαυτό μου και τα λάθη μου. Τα σωστά μου δεν τα ξέρω ακόμη, αλλά προσπαθώ να διορθώσω τα λάθη μου.

Είσαι όμως ένας άνθρωπος που καταδικάζει τη βία, και μάλιστα έχεις αποχωρήσει από παράσταση εξαιτίας λεκτικής βίας που δέχθηκες.

Έχω αποχωρήσει μία φορά λόγω λεκτικής βίας και μία λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς σε άλλο επίπεδο.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved