Φωτιά στην Πεντέλη: Η κινητοποίηση των επωνύμων και οι συγκλονιστικές αναρτήσεις
Showbiz

Φωτιά στην Πεντέλη: Η κινητοποίηση των επωνύμων και οι συγκλονιστικές αναρτήσεις

Φωτιά στην Πεντέλη: Οι επώνυμοι σχολίασαν ο καθένας με διαφορετικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή της Πεντέλης.

Η πύρινη λαίλαπα στην Πεντέλη συνεχίζει να καίει εκτάσεις και σπίτια στο πέρασμα της και η μάχη που δίνουν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι είναι συγκλονιστική. Το ίδιο ανατριχιαστική και η εικόνα με τον Παρθενώνα να έχει «κοκκινίσει» από τη φωτιά που συνεχίζει να καίει στον ορεινό όγκο της Αττικής.

Οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν τις προσπάθειες και σύμφωνα με πληροφορίες η νύχτα αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη για τις δυνάμεις που επιχειρούν στο μέτωπο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/7), λίγο μετά τις 17:00, βόρεια της Ανθούσας και κινήθηκε προς ορεινό όγκο Πεντέλης. Λίγη ώρα αργότερα, η φωτιά έφτασε στα σπίτια στην περιοχή της Πεντέλης και υπήρξαν οι πρώτες καταστροφές.

Από την πρώτη στιγμή οι επώνυμοι κατέκλυσαν τα social media με αναρτήσεις, στις οποίες είτε ζητούσαν έκκληση από τους διαδικτυακούς τους φίλους, είτε έδειχναν φανερά την οργή τους για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή.

Μεταξύ αυτών ήταν οι Γιώργος Τσαλίκης, Αγγελική Νικολουλή, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Κατερίνα Καινούργιου κ.α

Θάνος Πετρέλης

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Ακρόπολη και τις φλόγες από πίσω.

Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη έδειξε την συμπαράστασή της στους Πυροσβέστες που εδώ και ώρες είναι στο μέτωπο της φωτιάς και προσπαθούν με κάθε τρόπο να σβήσουν τις φλόγες.

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια με την σειρά της θέλησε μέσα από τα social media να βοηθήσει τα ζωάκια που βρίσκονται στην περιοχή, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων Συντροφιάς.

Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης μετά τα οργισμένα βίντεο πόσταρε ένα ακόμη που απεικονίζει τα όσα διαδραματίζονται αυτές τις ώρες στην Πεντέλη. Εκεί μένει ο αδερφός του τραγουδιστή, ο οποίος τον ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για το αν είναι καλά.

Κώστας Μαρτακης

Ο Κώστας Μαρτάκης φανερά συγκλονισμένος παρακολουθεί λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram εξέφρασε την δυσαρέσκειά του γράφοντας ''sad'' και μία ραγισμένη καρδιά.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται ένας πυροσβέστης που ζητάει βοήθεια από τον κόσμο που γνωρίζει αρκετά καλά την περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved