Νταίζη Σεμπεκοπούλου για Γιώργο Μαρίνο: «Τον έχω χάσει και δεν μπορώ να τον βρω»
Showbiz

Νταίζη Σεμπεκοπούλου για Γιώργο Μαρίνο: «Τον έχω χάσει και δεν μπορώ να τον βρω»

Μία πανέμορφη γυναίκα, ένα πλάσμα που χορεύει, τραγουδάει και υποδύεται ρόλους. Πρόκειται για την Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

Η χορεύτρια και ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για όσα θυμάσαι από τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιώργο Μαρίνο αλλά και για τους λόγους που δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση.

Τι θυμάσαι από τη συνεργασία σου με την Αλικη Βουγιουκλάκη;

Ήταν μια υπέροχη εποχή. Την έχω πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Ήμουν πολύ μικρή τότε. Θυμάμαι το πόσο δουλευταρού ήταν. Πρώτη ερχόταν στο θέατρο, τελευταία έφευγε! Ένα καλοκαίρι κάναμε πολύ στενή παρέα.

Μετά απομακρυνθήκαμε γιατί με είχε στεναχωρήσει, επειδή δεν μου έδωσε έναν ρόλο να παίξω που ήθελα πολύ. Της είχα πει συγκεκριμένα: «Είμαι και ηθοποιός κυρία Αλίκη δεν είμαι μόνο χορεύτρια για να χορεύω, δώστε μου να παίξω αυτόν τον ρόλο».

Τον είχε υποσχεθεί κάπου αλλού όπως μου είπε κι εγώ είχα θυμώσει. Μετά από καιρό βέβαια ξαναβρεθήκαμε και όλα ήταν μια χαρά. Την αγάπησα την Αλίκη και ακόμη και σήμερα έχω πολύ όμορφε αναμνήσεις.

Έχεις συνεργαστεί και με τον Γιώργο Μαρίνο...

Ένας και μοναδικός! Νομίζω ότι, αν ο Γιώργος είχε αποφασίσει να πάει στο εξωτερικό, θα είχε κάνει τεράστια καριέρα και εκεί! Έχω δουλέψει οκτώ σεζόν μαζί του και όπως όλοι οι σταρ ήταν πολύ ανασφαλής, ευαίσθητος, τελειομανής. Τον χάζευα στη σκηνή και τον ερωτευόμουνα...

Έχεις επαφές σήμερα μαζί του;

Καμία απολύτως. Με στενοχωρεί πολύ αυτό. Από τότε που αποφάσισε να αποσυρθεί τον έχω χάσει και δεν μπορώ με τίποτα να τον βρω.

Αν και έχεις παίξει δεκάδες τηλεοπτικούς ρόλους με τεράστια επιτυχία, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν σε βλέπουμε στην τηλεόραση;

Δεν με φωνάζουν να παίξω. Με στενοχωρεί αυτό μπορώ να σου πω. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές σειρές που θα μπορούσα να παίξω.

Είμαι σε μια ηλικία που μπορώ να ενσαρκώσω πολλούς ρόλους, κάνοντας τη μητέρα ή τη γιαγιά δεν έχω κανένα πρόβλημα να τσαλακωθώ, ακόμη και να δείξω και τις ρυτίδες μου. Ίσως φταίει ότι έχουν αλλάξει και οι παραγωγές πλέον, είναι όλα νέα παιδιά που μπορεί να μην με γνωρίζουν για να με καλέσουν.

Πηγή:Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved