Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Για μένα το κεφάλαιο έρωτας νομίζω πως έχει τελειώσει»
Showbiz

Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Για μένα το κεφάλαιο έρωτας νομίζω πως έχει τελειώσει»

Τη Νταίζη Σεμπεκοπούλου τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τους δεκάδες τηλεοπτικούς ρόλους της.

Η ηθοποιός και χορεύτρια σε συνέντευξή της μίλησε για τον πρώην άντρα της, Γιάννη Βούρο, για το πώς είναι ως μητέρα αλλά και για το αν την φλερτάρουν.

Έχεις παντρευτεί έναν από τους γοητευτικούς άντρες ηθοποιούς, τον Γιάννη Βούρο, έχετε καλές σχέσεις σήμερα μετά το διαζύγιό σας;

Με τον Γιάννη ήμασταν δέκα χρόνια φίλοι πριν ερωτευτούμε οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν μια σχέση ζωής. Ακόμη και σήμερα μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο και έχουμε άριστες σχέσεις.

Έχουμε και τον Στέφανο που μας ενώνει, τον γιο μας, αυτό δεν αλλάζει, αλλά και το παιδί να μην είχαμε, πάλι θα είχα επικοινωνία μαζί του. Βέβαια όταν τελείωσε ο γάμος μας έκανα δύο χρόνια να συνέλθω. Με πείραξε πολύ. Ήταν λίγο άτακτος τότε ο Γιάννης και μην με ρωτήσεις παραπάνω λεπτομέρειες, ανήκουν στο παρελθόν αυτά.

Πώς είναι η Νταίζη σαν μητέρα;

Δεν ήμουν ποτέ μαμά με την κλασική έννοια του όρου. Δεν ήμουν ποτέ υπερπροστατευτική μαζί του, αλλά έχω ασχοληθεί άπειρες ώρες για την ψυχαγωγία του και την ανατροφή του. Έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις και κάνουμε ακόμη.

Μην ξεχνάς ότι ο Στέφανος γεννήθηκε με αυτήν την ιδιαιτερότητα στα χέρια και μιλούσα πολύ μαζί του γι’ αυτό το θέμα. Με συγκίνησε πολύ όταν σε μια συνέντευξή του τον ρώτησαν τι έχει πάρει από μένα και απάντησε: «Τη χαρά της ζωής».

Είναι πολύ όμορφο να το ακούς αυτό από τον γιο σου. Όπως επίσης σε άλλη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι δεν ντραπήκαμε ποτέ γι’ αυτόν, δεν έκρυψε ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μην τα δει ο κόσμος και το πόσο επικοινωνιακός είναι. Νιώθω περήφανη γι’ αυτό το παιδί πραγματικά.

Είσαι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Σε φλερτάρουν νεότεροι άντρες;

Μόνο νεότεροι άντρες με φλερτάρουν. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Αν και για μένα το κεφάλαιο έρωτας νομίζω πως έχει τελειώσει. Ποτέ βέβαια μη λες ποτέ, αλλά στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου αυτό νιώθω.

Παντρεύτηκα μια φορά, δεν ήθελα ποτέ να ξαναπαντρευτώ. Μετά το διαζύγιό μου ερωτεύτηκα μερικές φορές ακόμη, αλλά σήμερα δεν νομίζω ότι θα ήθελα να μου ξανασυμβεί.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου που λύγισες ποια ήταν;

Ο θάνατος της μητέρας μου στα χέρια μου,55 χρονών... Οι απώλειες των ψυχών που έχω αγαπήσει είναι πολλές... Επειδή, ο χρόνος περνάει τόσο περισσότερες απώλειες υπάρχουν στη ζωή μου. Έτσι είναι η ζωή δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς.

Πηγή:Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved