Σταύρος Νικολαΐδης: Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Διώνη- Συγκλονίζουν τα νέα πλάνα!
Showbiz

Σταύρος Νικολαΐδης: Αναζωπύρωση της πυρκαγιάς στη Διώνη- Συγκλονίζουν τα νέα πλάνα!

Ο Σταύρος Νικολαΐδης, από το μεσημέρι της Τρίτης 19 Ιουλίου, έζησε την πύρινη κόλαση στη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη Αττικής και η οποία εξαπλώθηκε με γοργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα ανυπολόγιστες καταστροφές. 

Μια κόλαση πέρασαν και συνεχίζουν να βιώνουν οι κάτοικοι της Πεντέλης, μετά την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου 2022 και επεκτάθηκε και στα γύρω προάστια.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης ήταν ένας από τους κατοίκους της Διώνης, που άφησε το σπίτι του, μιας και οι φλόγες βρίσκονταν πολύ κοντά στο σημείο και απειλούσαν να καταστρέψουν τα πάντα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ηθοποιού αποκλειστικά στο gossip-tv λίγες ώρες μετά την απομακρυνσή του από την Διώνη:

"Με το αυτοκίνητο ήμασταν ούτε 10 λεπτά από την φωτιά. Ελπίζω να μην γυρίσει προς τα εκεί ο αέρας αλλά προληπτικά φύγαμε από εκεί γιατί υπήρχε μεγάλος κίνδυνος. Καθώς έφευγα και περνούσα από το σημείο είδα σπίτια να καίγονται στις αυλές και μετά άκουσα ότι κάηκαν και μερικοί τοίχοι. Ευτυχώς τώρα είμαστε σε ασφαλές σημείο..."

Δείτε παρακάτω το βίντεο που είχε δημοσιεύσει από το πύρινο μέτωπο:

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ όλα δείχνουν ότι το πύρινο μέτωπο στην Πέντέλη έχει τεθεί υπό έλεγχο, ο Σταύρος Νικολαΐδης, με νέες του αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους ότι υπάρχει αναζωπύρωση στη Διώνη Αττικής και χρειάζεται άμεσα επέμβαση από την πυροσβεστική, για να μπορέσει να σβήσει και να μην προκύψουν ακόμα περισσότερες καταστροφές. Kάτι τέτοιο φαίνεται και να συνέβη βέβαια, μιας και, όπως είπε υπήρξε άμεση κινητοποίηση...

Όπως ο ίδιος γράφει:" Ευτυχώς το πήραν χαμπάρι γρήγορα και επιχειρούν άμεσα αεροπλάνα και ελικόπτερα! Φωτιά στη Διώνη"

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στην παρακάτω gallery:

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανήρτησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved