Άννα Φόνσου: «Εχασα έναν άντρα που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Έχω μεγάλο πόνο»
Showbiz

Άννα Φόνσου: «Εχασα έναν άντρα που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Έχω μεγάλο πόνο»

Ενα όνομα, μία ιστορία στο ελληνικό θέατρο. Ο λόγος για την Αννα Φόνσου.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τις απώλειες που έχει βιώσει, για το αν νιώθει πλήρης στην προσωπική της ζωή και για το αν της λείπει η συντροφικότητα.

Έχετε βιώσει πολλές απώλειες συναδέλφων, φίλων και αγαπημένων σας ανθρώπων. Τι είναι αυτό που σας δίνει δύναμη να τις ξεπεράσετε;

Σήμερα που μιλάμε, έχασα ένα πάρα πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο. Έναν άντρα που έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Έχω μεγάλο πόνο. Είχαμε μιλήσει πολύ πρόσφατα και «έφυγε» χτες ξαφνικά.

Τη δύναμη για να μπορώ να σου μιλάω τώρα, την έχω βρει από αυτόν. Κάθε φορά νομίζω ότι βρίσκω τη δύναμη από τον ίδιο τον άνθρωπο που χάνω. Έχω χάσει πολλούς αγαπημένους μου, δεν ξέρω πραγματικά αν μπορώ να αντέξω άλλες απώλειες.

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι είστε μια μεγάλη σταρ;

Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου σταρ. Επειδή έχω κάνει παρέα με την Αλίκη, την Καρέζη και τη Ζωή Λάσκαρη ξέρω πως είχαν τελείως διαφορετική ζωή από εμένα. Εγώ μπαίνω στο μετρό, δεν βάφομαι καθόλου το πρωί, βρίσκεις τον αριθμό μου στον τηλεφωνικό κατάλογο, πάω σε ταβερνάκια στην Αχαρνών. Δεν έκανα ποτέ τη ζωή μιας σταρ.

-Στην προσωπική σας ζωή νιώθετε πλήρης; Αγαπήσατε; Αγαπηθήκατε;

Έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ. Απλώς, πλέον δεν έχω αφήσει καθόλου χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Όλοι οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή μου είναι φίλοι μου. Τους αγαπώ και με αγαπάνε.

Η συντροφικότητα σας λείπει;

Δεν με ενδιέφερε ποτέ η συντροφικότητα. Δεν με ενδιέφερε να ζω μαζί με έναν άνθρωπο. Ποτέ δεν ήθελα σύντροφο, πάντα ήθελα εραστή. Να ζω έντονα, με πάθος. Να είμαστε δύο ξεχωριστοί άνθρωποι που απλά περπατάνε μαζί.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved