Ασημίνα Χατζηανδρέου: Αγνώριστη στην αγκαλιά του Δάντη – Το τρυφερό μήνυμα του τραγουδιστή
Showbiz

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Αγνώριστη στην αγκαλιά του Δάντη – Το τρυφερό μήνυμα του τραγουδιστή

Την πρώτη του ανάρτηση κρατώντας αγκαλιά την σύντροφό του, Ασημίνα έκανε ο Χρήστος Δάντης.

Το ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος του Survivor αναπληρώνει όλες εκείνες τις στιγμές που δεν έζησαν μαζί όλους αυτούς τους μήνες που η πρώην παίκτρια ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η Ασημίνα μοιάζει να είναι μια άλλη ενώ στο πλευρό του αγαπημένου της δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Χρήστος Δάντης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή φωτογραφία τους από τα παρασκήνια της συναυλίας του στο Βεάκειο θέατρο.

«Λίγοι αντιλαμβάνονται ότι τη ζωή δεν την κανονίζουμε μόνοι μας, αλλά κάποιος που δε γνωρίζουμε.
Καλό καλοκαίρι βουνό μου @asixatz_», έγραψε ο ίδιος και αξίζει να δεις τη φωτογραφία

«Ο Χρήστος είναι για μένα το στήριγμά μου. Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2020. Εγώ είχα ανεβάσει ένα στάρι με ένα τραγούδι του και την επομένη έτυχε να είμαστε και οι δύο στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα στο κέντρο, όπου είχαμε πάει για καφέ. Εκεί μου έστειλε μήνυμα να βγω έξω από την καφετέρια. Γνωριστήκαμε και μετά τα είπαμε και στην Αθήνα. Βρεθήκαμε, βγήκαμε για φαγητό και από εκεί άρχισαν όλα», είπε πρόσφατα η Ασημίνα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, με τον αγαπημένο τραγουδιστή έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μένουν μαζί. «Μένουμε μαζί στο Ψυχικό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, όταν του μιλάς, μπορεί να μη σε ακούει, γιατί φτιάχνει τραγούδι στο κεφάλι του και του αποσπάται η προσοχή, αλλά είναι από εκείνους που, εάν αγαπάνε έναν άνθρωπο και τον θέλουν, θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους.
Ο Χρήστος είναι αυθόρμητος και έχει ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού, γιατί έχει στερηθεί πολλά στη ζωή του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved