Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της, Μιχαήλ, έγινε νονός- Τα εντυπωσιακά βίντεο και η τρυφερή φωτογραφία!
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της, Μιχαήλ, έγινε νονός- Τα εντυπωσιακά βίντεο και η τρυφερή φωτογραφία!

Η κολλητή φίλη της Σίσσυς Χρηστίδου βάφτισε το μωρό της και ο μικρός Μιχαήλ έγινε ο νονός του μωρού, με την παρουσιάστρια να τον καμαρώνει σε αυτόν τον ρόλο. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, που την παρακολουθούν συνεχώς και την στηρίζουν σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σε πρόσφατη δημοσίευσή της, αποκάλυψε πως ο γιος της έγινε νονός και βάφτισε το μωράκι της κολλητής της φίλης, με την οποία και γνωρίζονται για περισσότερα από 30 χρόνια. Ο μικρός Μιχαήλ έγινε νονός για πρώτη φορά και η αλήθεια είναι ότι η μαμά ένιωσε πολύ περήφανη για τον γιο της. Η παρουσιάστρια δημοσέιυσε διάφορες φωτογραφίες από την τελετή και φυσικά τις συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, για την κολλητή της φίλη και νονά του μγαλύτερου γιου της, Φίλιππου!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε στην δημοσιευσή της: "👼🏼 Α Γ Γ Ε Λ Ο Σ 👼🏼 Ο Μιχαήλ μου έγινε νονός. Μαζί με τον φίλο του τον Νίκο. Βάφτισαν τον γιο της καλύτερης μου φίλης και νονάς του Φιλιππου. Στην πιο συγκινητική τελετή που μπορείς να σκεφτείς..
Γιατί μετά από τριάντα χρόνια μαζί, δεν είμαστε πια φίλες.. είμαστε ένα..."

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved