Kαίτη Γαρμπή:Αν έχεις την εντύπωση πως ο γιος της μοιάζει μόνο στον Διονύση Σχοινά, δες αυτή τη φωτό
Showbiz

Kαίτη Γαρμπή:Αν έχεις την εντύπωση πως ο γιος της μοιάζει μόνο στον Διονύση Σχοινά, δες αυτή τη φωτό

Ναι, δεν λέμε πως ο Δημήτρης Σχοινάς δεν μοιάζει στον πατέρα του, Διονύση αλλά η πρόσφατη φωτογραφία με τη μητέρα του, Καίτη Γαρμπή έρχεται να το ανατρέψει λίγο!

Το σίγουρο είναι πως ο νεαρός, Δημήτρης έχει πάρει το ταλέντο και των δυο γονιών τόσο στη φωνή όσο και στη μουσική όπως επίσης και βασικά χαρακτηριστικά από τον τραγουδιστή, ωστόσο στη νέα φωτογραφία που ανέβασε η Καίτη Γαρμπή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα δεις πως όσο μεγαλώνει μοιάζει και στην κούκλα μητέρα του αφού διαθέτουν το ίδιο λαμπερό και εντυπωσιακό χαμόγελο!

Πρόσφατα η οικογένεια βρέθηκε στη Μύκονο συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές. Η περήφανη μαμά πόζαρε με τον γοητευτικότατο γιο της και η φωτογραφία έγινε viral στο λεπτό!

Δες τους μαζί στη gallery

«Εμένα (ο γιος μου) με ρωτάει για πράγματα πιο γυναικεία, να αγοράσει τα λουλούδια του ή ένα δώρο. Με τον μπαμπά του λέει άλλα… Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές. Εγώ θέλω μια κοπέλα να τον αγαπάει, να τον λατρεύει, να τον σέβεται! Τι άλλο θέλει μια μαμά, όλες οι μαμάδες το ίδιο θέλουμε, μια γυναίκα να αγαπάει το παιδί μας. Αυτά είναι καινούργια πράγματα για τον Δημήτρη, είναι σοβαρός. Το ξεκίνησε καλά. Ναι μου έχει γνωρίσει την κοπέλα του», έχει πει η Καίτη για τη σχέση που έχει με τον γιο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved