Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Η ιστορία έχει δείξει ότι η μυθοπλασία είναι μια καλή κάβα για το μέλλον»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Η ιστορία έχει δείξει ότι η μυθοπλασία είναι μια καλή κάβα για το μέλλον»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης την επόμενη σεζόν θα υποδυθείτε τον Μήτσο Μυράτ στη σειρά της ΕΡΤ1 «Φλόγα και άνεμος».

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε πόσο απαιτητική είναι μια σειρά εποχής και πώς βρίσκει τη στροφή της ΕΡΤ στη μυθοπλασία.

Την επόμενη σεζόν θα υποδυθείτε τον Μήτσο Μυράτ στη σειρά της ΕΡΤ1 «Φλόγα και άνεμος».

«Φέτος μου έγινε μια πρόταση και δεν μπορούσα παρά να την αποδεχτώ. Μια καλοστημένη παραγωγή που θα μεταφέρει τον τηλεθεατή στις αρχές του 20ού αιώνα, με κέντρο αναφοράς τον έρωτα της Κυβέλης Ανδριανού με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Εγώ υποδύομαι έναν σπουδαίο ηθοποιό εκείνης της εποχής και πρώτο σύζυγό της Κυβέλης.

Πρωτοπόρος για την εποχή του, ερωτεύτηκε την Κυβέλη με την οποία απέκτησαν και δύο παιδιά. Κάποια στιγμή όμως, η Κυβέλη ερωτεύτηκε έναν άλλον άντρα, τον Κώστα Θεοδωρίδη, θεατρικό επιχειρηματία εκείνης της εποχής και άφησε τον Μήτσο. Αυτό θεωρώ ότι πλήγωσε πολύ τον Μήτσο, ο οποίος λίγο καιρό αργότερα, ίσως και από εκδίκηση στην αρχή παντρεύτηκε την αδελφή της Μαρίκας Κοτοπούλη, τη Χρυσούλα Κοτοπούλη.

Πιστεύω ότι ήταν λίγο άτυχος διότι συνέπεσε χρονικά δίπλα σε αυτές τις τεράστιες θεατρικές προσωπικότητες, την Κυβέλη και τη Μαρίκα Κοτοπούλη, οι οποίες με έναν τρόπο τον επίσκιασαν και το ταλέντο του δεν έλαμψε ποτέ όπως ίσως του άξιζε...».

Πόσο απαιτητική είναι μια σειρά εποχής;

«Και μόνο οι χώροι και τα κοστούμια απαιτούν μεγάλη έρευνα αλλά και αρκετά χρήματα για να βγει ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Οταν όλοι οι δρόμοι πια είναι από άσφαλτο υπάρχουν κολόνες της ΔΕΗ παντού, ακούγονται ήχοι από σύγχρονα αυτοκίνητα, όλα τα σπίτια έχουν σύγχρονες πρίζες, κλιματιστικό κ.λπ„ φανταστείτε πόσο εντείνουν τη δυσκολία όλα αυτά...».

Πώς βρίσκετε τη στροφή της ΕΡΤ στη μυθοπλασία;

«Ως ηθοποιός αλλά και ως θεατής χαίρομαι γι' αυτή τη στροφή της ΕΡΤ και όχι μόνο στη μυθοπλασία. Η ιστορία έχει δείξει άλλωστε ότι η μυθοπλασία είναι μια καλή κάβα για το μέλλον.

Δύσκολα ξαναβλέπει κάποια εκπομπή, κάποιο reality, ειδήσεις, shows κ.λπ. σε επανάληψη, ενώ αντίθετα μια σειρά μπορεί να τροφοδοτεί ένα κανάλι για πολλά χρόνια. Αρα πιστεύω ότι αντικειμενικά αυτή η στροφή είναι μια πολύ καλή κίνηση από τις διοικήσει των καναλιών, γιατί ακόμα και αν είναι λίγο ακριβή φαινομενικά, η απόσβεση είναι σίγουρη με μαθηματική ακρίβεια».

Πηγή:ΤV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved