Μιμή Ντενίση: Ένας μικρός παράδεισος η αυλή του εξοχικού της στο Θεολόγο! Αδιανόητη ομορφιά
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Ένας μικρός παράδεισος η αυλή του εξοχικού της στο Θεολόγο! Αδιανόητη ομορφιά

Τον μικρό της επίγειο παράδεισο έχει φτιάξει η Μιμή Ντενίση στο Θεολόγο, εκεί οπού περνά μεγάλο μέρος των διακοπών της κάθε καλοκαίρι.

Και κάθε καλοκαίρι μας μαγεύει με τις υπέροχες φωτογραφίες που ανεβάζει από την φανταστική αυλή του σπιτιού της.

Με ολάνθιστα λουλούδια, υπέροχα μπαμπού έπιπλα, δροσερό γρασίδι και φυσικά την υπέροχη θέα της!

Αυτές τις ημέρες η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει την ηρεμία και την ξεκούραση της στο εξοχικό της σπίτι και μοιράστηκε με τους followers της μια ακόμη πανέμορφη φωτογραφία με την ίδια φυσικά να «κλέβει» τις εντυπώσεις με το σικάτο στιλ της αλλά δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει και την ομορφιά γύρω της.

Κολύμπι στην πισίνα και στη θάλασσα, φαγητό, βόλτες στη φύση, παρέα με αγαπημένους τους ανθρώπους και αγκαλιές συνθέτουν την καθημερινότητά της κι έτσι περνά τις μαγευτικές καλοκαιρινές στιγμές της.

Δες φωτογραφίες από την εξοχική της κατοικία

«Ήρθα πρώτη φορά διακοπές στο σπίτι της Αλίκης κι όταν πήγα στο εξοχικό της τρελάθηκα! Εμένα δεν με νοιάζει να έχουμε μία βίλα, με νοιάζει να έχουμε ένα αγρόκτημα… ήθελα να έχω το μποστάνι μου, τα δέντρα μου… και τελικά έχω ένα μεγάλο κτήμα», έχει πει για το εξοχικό της ενώ σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει με την ίδια να κάνει δουλείες στον κήπο της, έχει πει:

«Και τώρα στην κανονική μας δουλεία..αυτή του κηπουρού!!που με ξεκουράζει κ με γειώνει αρέσουν κ τα ρούχα κ τα μακιγιάζ κ όλα για την δουλειά μου αλλά αν δεν πιάσω τσουγκράνα στο χέρι δεν συνέρχομαι!! Ξέρω οι φίλοι μου κοροϊδεύουν τώρα αλλά..ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να ζει σε γυάλα κ να νοιώθει πως είναι το κέντρο του κόσμου..πρέπει να ζει κ σαν απλός άνθρωπος κοντά στην φυση. Αν δεν έχεις ψυχική ηρεμία τι σοι αγωγή της ψυχής θα προσφέρεις στο κοινό που σε αγαπά!!!;;# theologos»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved