H Ελένη Μενεγάκη πόσταρε φωτό με μαγιό αλλά με μια μεγάλη διαφορά από όλες τις προηγούμενες!
Showbiz

H Ελένη Μενεγάκη πόσταρε φωτό με μαγιό αλλά με μια μεγάλη διαφορά από όλες τις προηγούμενες!

Πώς και πώς περιμέναμε την πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη και μαγιό και κατάφερε να κάνει τη διαφορά!

Έχουμε δει κι έχουμε δει φωτογραφίες με μαγιό άλλες με μπικίνι και άλλες με ολόσωμο αλλά σαν αυτή ποτέ άλλοτε! Γιατί και τι είναι αυτό που έκανε τη διαφορά;

Η Ελένη για πρώτη φορά φόρεσε μαγιό το οποίο δεν είναι το κλασσικό τρίγωνο στο μπούστο αλλά αυτό που κάνει θραύση τα δυο τελευταία χρόνια με το πάνω μέρος να είναι σε στιλ μπουστάκι!

Επέλεξε λοιπόν ένα σικάτο σχέδιο με κρίκους στο πάνω μέρος και φυσικά στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το λευκό, χρώμα που αναδεικνύει όσο κανένα το μαύρισμα.

Θηλυκό, κομψό και σέξι! Η Ελένη είναι από τις γυναίκες που δεν αποχωρίζονται εύκολα τις κλασσικές γραμμές ωστόσο φέτος είδαμε και εμφανίσεις της λίγο πιο κοντά στις νέες τάσεις της μόδας, όπως για παράδειγμα το crop top που φόρεσε σε μια από τις τελευταίες της εκπομπές και τώρα το must μαγιό του καλοκαιριού που συνδυάζει άνεση και θηλυκότητα!

Και για του λόγου το αληθές δες στη gallery τι επέλεγε τα προηγούμενα καλοκαίρια

Όσο για το κορμί της τι να πει κανείς; Αψεγάδιαστο όπως πάντα.

Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά. Πάντως το έχει παραδεχτεί κατά καιρούς και η ίδια, ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένεια της, που τα παραπάνω κιλά που βάζει φεύγουν πολύ πιο εύκολα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved