Ρούλα Ρέβη: «Ζωγράφισε» και πάλι! Το καλοκαίρι της μέσα από μια φωτό του Αποστόλη Τοτσίκα… ημίγυμνου
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: «Ζωγράφισε» και πάλι! Το καλοκαίρι της μέσα από μια φωτό του Αποστόλη Τοτσίκα… ημίγυμνου

Δεν είναι απλά φωτογράφος είναι… το κάτι άλλο η Ρούλα Ρέβη όταν φωτογραφίζει τον Αποστόλη Τότσικα στα καλύτερά του!

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που τον απαθανατίζει ημίγυμνο όμως κάθε νέα ξεπερνάει την προηγούμενη και γίνεται viral!

Αυτό έκανε κι αυτή τη φορά και τα likes έπεσαν «βροχή». Ο ηθοποιός πόζαρε στο φακό της και μέσα από κάθε τέτοιο στιγμιότυπο γεμίζει στιγμές το καλοκαίρι της.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας τον περασμένο χειμώνα γιόρτασαν 14 χρόνια αγάπης κι έρωτα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε και μετά από 8 χρόνια σχέσης παντρεύτηκε κι απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του, Άγγελο και Ειρήνη.

«Τον γνώρισα, περίμενα, περίμενε και έγινε. Το πιο όμορφο από όλα ήταν ότι όταν θέλαμε να είμαστε μαζί, δεν είπαμε τίποτα. Από ένα απόγευμα και μετά δεν χωρίσαμε ποτέ ξανά», είχε πει σε συνέντευξή της για την γνωριμία τους η Ρούλα Ρέβη.

Δες τη φωτό στη gallery

Το ζευγάρι παρέα με τα δυο του παιδιά, όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για τον αγαπημένο του προορισμό που δεν είναι άλλος από τον επίγειο παράδεισό του, την Τήνο. Εκεί οι δυο τους έχουν φτιάξει το καταφύγιο τους, γεμάτο παράδοση και ωραίες στιγμές.

Με μεράκι και αγάπη οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα μαγικό μέρος και εκεί περνούν σχεδόν όλο τους το καλοκαίρι ενώ κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved