Βάνα Μπάρμπα: 20 χρόνια μετά τη γνωριμία τους ποζάρει με τον πρώην σύντροφό της Μαουρίτσιο Μπάτσι
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: 20 χρόνια μετά τη γνωριμία τους ποζάρει με τον πρώην σύντροφό της Μαουρίτσιο Μπάτσι

Μπορεί οι δυο τους να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια όπως φαίνεται όμως Βάνα Μπάρμπα και Μαουρίτσιο Μπάτσι διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να δούμε μια τέτοια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως η ηθοποιός μας έκανε την έκπληξη και πόζαρε με τον πρώην σύντροφό της, είκοσι χρόνια μετά το χωρισμό τους.

«Βάνα και Μαουρίτσιο για πάντα με αγάπη», έγραψε στη λεζάντα.

Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα κατά τη δεκαετία του '90 ενώ στη συνέχεια, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και παρά το χωρισμό τους φαίνεται πως έχουν φιλικές επαφές.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση είχε γίνει όταν οι δυο τους είχαν ποζάρει μαζί στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και όλοι μιλούσαν για πιθανή επανασύνδεση με τους δυο τους βέβαια να μην είχαν επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει ποτέ την είδηση.

Δες τη φωτό στη gallery

«Δεν αγάπησα, δεν ήμουν ικανή να αγαπήσω. Ήμουν ανώριμη και μικρή. Ερωτεύτηκα βαθιά. Αγάπησα έναν επειδή μου έφυγε και δεν μπόρεσα να τον απομυθοποιήσω ποτέ. Ήταν και πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος όμως... Ήμουν τυχερή. Αλλά μου έκανε κακό, γιατί αφού τον έχασα, τον συνέκρινα και τελικά έμεινα μόνη γι' αυτό τον άνθρωπο.

Ποιον να βάλω δίπλα του; Τα είχα όλα! Ψυχή, χρήμα, συμπεριφορά, ομορφιά... Μετά δεν μπορούσα να βρω κανένα. Είχα μέτρο σύγκρισης, μου έκανε και ζημιά. Αφού τον έχασα, δεν ξαναμπήκε έρωτας στη ζωή μου. Αυτός ο άνθρωπος με επηρέασε πολύ βαθιά στο να μη ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Ήταν το δέκα το καλό σε όλα!», έχει πει η ίδια για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved