Βανδή: Γιορτάζει τα γενέθλιά της! Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας με τον Βασίλη Μπισμπίκη!
Showbiz

Βανδή: Γιορτάζει τα γενέθλιά της! Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας με τον Βασίλη Μπισμπίκη!

Τα γενέθλιά της γιορτάζει η Δέσποινα Βανδή σήμερα (22-07) και θα είναι τα πιο ευτυχισμένα της ζωής της αφού βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συντρόφου της, Βασίλη Μπισμπίκη!

Αυτό το διάστημα τόσο η Δέσποινα με τις συναυλίες όσο και ο Βασίλης με τις περιοδείες του, πραγματοποιούν τις εμφανίσεις τους, ωστόσο αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στο να βρίσκονται.

Η Δέσποινα Βανδή γεννημένη το 1969 δείχνει να έχει μια σχέση «τρυφερότητας» με το χρόνο που περνά αφού η εμφάνισή της δεν προδίδει ότι έχει πατήσει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της.

Φροντίζει επιμελώς τόσο την επιδερμίδα της όσο και τη διατροφή της ακολουθώντας ένα υγιεινό διατροφολόγιο ενώ παράλληλα δεν ξεχνά να ενυδατώνει το δέρμα της ακόμη και φυσικούς τρόπους.

Η διαφορά ηλικίας με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Στο πρόσωπο που ηθοποιού έχει βρει την απόλυτη ευτυχία και παρά τα 8 χρόνια που τους χωρίζουν οι δυο τους έχουν βρει το μυστικό που διατηρεί τη φρεσκάδα στη σχέση τους!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι γεννημένος τον Οκτώβριο του 1977 και ανήκει στην γενιά των πιο επιτυχημένων και ταλαντούχων ηθοποιών της γενιάς του.

«Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της.», έχει πει ο ηθοποιός για εκείνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved