Μπάρκουλη: Ο γιος της έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο- Το συγκινητικό ποστ!
Showbiz

Μπάρκουλη: Ο γιος της έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο- Το συγκινητικό ποστ!

Ο Νίκος Μπάρκουλης έχει σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουλίου τα γενέθλια του και γίνεται 21 ετών, με την μητέρα του να επιλέγει να του ευχηθεί με τον πιο συγκινητικό τρόπο. 

Ο ίδιος είναι πάρα πολύ δεμένος με την μητέρα του, μιας και μετά τον θάνατο του πατέρα του, έμειναν οι δυο τους και ήρθαν ακόμα πιο κοντά.

Η Μαίρη Μπάρκουλη είναι μια πολύ περήφανη μαμά και καμαρώνει το γιο της, Νίκο, σε κάθε νέο του βήμα και είναι διαρκώς δίπλα του. Αυτήν την φορά, με αφορμή τα 21α γενέθλια του γιου της, η ίδια θέλησε να του ευχηθεί με τον δικό της τρόπο, μιας και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία και όταν ο Νίκος ήταν ακόμα νεογέννητος. Η ίδια συνόδευσε το ποστ της με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο, μιας και εύχεται στο γιο της, που είναι η μεγάλη της αδυναμία, να είναι πάντοτε καλά, ευτυχισμένος και υγιής.

Η Μαίρη Μπάρκουλη έγραψε χαρακτηριστικά: "Αγαπημένε μου Θεέ, τα δώρα σου είναι πολλά, είμαι ευγνώμων για όλα, αλλά το μεγαλύτερο που μου έστειλες είναι ο γιός μου. Σ ευχαριστώ για την ζωή του Θεέ μου. Πρόσεχε τον κάθε μέρα, να είναι ασφαλής και μακριά από το κακό. Ευλόγησε τον με καλοσύνη, γενναιοδωρία και σεβασμό για τους γύρω του. Βοήθησε τον να επιλέγει το καλό και να νιώθει παντα την αγάπη μου. Αμήν. ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved