Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο Λυκούργος νοσεί από Covid και το ανακοίνωσε με τον απροσδόκητο τρόπο
Showbiz

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο Λυκούργος νοσεί από Covid και το ανακοίνωσε με τον απροσδόκητο τρόπο

Με κορονοϊό και ο Γιώργος Παρτσαλάκης εν μέσω καλοκαιριού.

Ο λατρεμένος μας ήρωας από τη «Γη της Ελιάς», ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι νοσεί από κορονοϊο με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

«Εγώ σε έχω κορώνα στο κεφάλι μου», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα ενώ κυκλοφορεί το νέο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα αρχές Σεπτεμβρίου.

Οπως όλα δείχνουν, όμως, οι νέοι έρωτες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον. Η Μυρτάλη και ο Αλέξης συνάπτουν μία σχέση επικίνδυνη, με πολλές επιπτώσεις στην καθημερινότητά τους. Ο Αλέξης παραδίνεται στον έρωτά του, την ίδια στιγμή που η Μυρτάλη αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πού έχει μπλέξει.

Ο Θανάσης μένει μόνιμα στη Μάνη και φροντίζει να αναστατώσει τη ζωή τόσο της Αρετής όσο και της Αναστασίας. Η Αρετή θα παραδοθεί στον έρωτά του, αγνοώντας το τι μπορεί να προκύψει και πού μπορεί να μπλέξει. Στο μεταξύ, η Ιουλία και ο Κουράκος αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σε αντίθεση με τον Στάθη και την Εύα, που συγκατοικούν και ζουν, επιτέλους, έναν μεγάλο έρωτα.
Ο Μάνος και η Μαρίνα, το άλλο αγαπημένο ζευγάρι, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν τη μικρή Αγγελική, αλλά για να το καταφέρουν-θα πρέπει πρώτα να παντρευτούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved