Κατερίνα Διδασκάλου: Μένει κάτω από την Ακρόπολη και η θέα από τη βεράντα της είναι το κάτι άλλο!
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: Μένει κάτω από την Ακρόπολη και η θέα από τη βεράντα της είναι το κάτι άλλο!

Σε ένα απίθανο νεοκλασικό σπίτι εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθηνάς, μένει η Κατερίνα Διδασκάλου!

Η ηθοποιός την οποία λατρέψαμε μέσα από τον ρόλο της Μυρσίνης στης Άγριες Μέλισσες δεν θα μπορούσε να μην έχει βάλει την σικ πινελιά της μέσα στο σπιτικό της, το οποίο δείχνει να είναι βγαλμένο από άλλη εποχή!

Διαθέτει την επιβλητικότητα που του πρέπει, με minimal στιλιστικές επιλογές αντικειμένων και επίπλων ενώ αυτό που σου μένει παρατηρώντας τις αναρτήσεις που κάνει από το σπίτι της είναι η θέα στο ιστορικό κέντρο!

Όπως θα παρατηρήσεις η Κατερίνα Διδασκάλου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά και τα λουλούδια, τα οποία φροντίζει η ίδια.

Η ηθοποιός σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για τον άστεγο που φιλοξενεί στο σπίτι της και πώς είχαν γνωριστεί!

«Φιλοξενώ τον κύριο Δημήτρη, έναν μεγάλο και άξιο άνθρωπο, που προσφέρει όσο μπορεί στο σπίτι. Κάνει μερεμέτια, φροντίζει την αυλή, περιποιείται τον κήπο και πάει βόλτα τα δύο μου σκυλιά για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Σκέψου επειδή έχει ζήσει την πείνα τα ταΐζει αρκετά κι εγώ τον μαλώνω ευγενικά. Του έχω παραχωρήσει μια γωνιά σε ένα σπίτι που είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρέσει μια ακόμη ψυχή. Ευγνωμονώ την τύχη που τον γνώρισα εκείνη τη μέρα στου Φιλοπάππου που και μπόρεσα να τον βοηθήσω.

Θυμάμαι είχε τόσο κρύο που σκεφτόμουν πως δεν θα αντέξει τον σκληρό χειμώνα. Χαμογελώ στη ζωή για όσα μπορώ να δίνω και όταν παρατηρώ θλιμμένους ανθρώπους διαλέγω να τους χαμογελώ η ίδια ώστε να το προκαλέσω και σε εκείνους. Θα σου πω και κάτι ακόμη, στις 7:00 το πρωί την ώρα που οδηγώ και κάποιος προσπαθεί να μπει σφήνα, αντί να του πω θυμωμένα «Πού πας εσύ», του λέω «Καλημέρα, περάστε». Όταν πάρουμε απόφαση ότι είμαστε περαστικοί από τον κόσμο, όλα αυτά μοιάζουν αστεία»

https://www.instagram.com/p/CdoGlsNoyet
https://www.instagram.com/p/CWNZR1zIKCi
https://www.instagram.com/p/CNhIgjYHHT9
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved