Δημήτρης Λάλος: Ανέβασε φωτογραφία από το παρελθόν- Πάθαμε πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή του!
Showbiz

Δημήτρης Λάλος: Ανέβασε φωτογραφία από το παρελθόν- Πάθαμε πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή του!

Ο Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι πολύ μεγάλη, μιας και τραβήχτηκε το 2014. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που ο ίδιος έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Την φετινή σεζόν, ο Δημήτρης Λάλος πρωταγωνίστησε στην δραματική τηλεοπτική σειρά του ALPHA "Σασμός". Ο ίδιος εγινε ευρέως γνωστός με τον ρόλο του Μαθιού και φυσικά αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές. Ο ηθοποιός έχει πολυετή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, μιας και το ταξίδι του σε αυτήν την δουλειά ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια και οι δουλειές που έχει κάνει είναι πολυάριθμες!

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 ο Δημήτρης Λάλος δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν και "πάθαμε πλάκα" με την μεγάλη αλλαγή που έχει η εμφάνισή του. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2014 στα γυρίσματα της σειράς "Οι Αισθηματίες". Ο ηθοποιός φαίνεται να είναι αδυνατισμένος πολύ, χωρίς μούσια και με κουρεμένα μαλλιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved