Super Κική: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα μαζί με τον σύντροφό της! Τι συμβαίνει;
Showbiz

Super Κική: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα μαζί με τον σύντροφό της! Τι συμβαίνει;

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έκανε η Super Κική η οποία μάλιστα είχε τονίσει ότι πρόκειται να μεγαλώσει μόνη της το παιδί που κυοφορεί! Φαίνεται όμως πως άλλαξαν πολλά από τότε!

Και αυτό γιατί σε αυτή τη δημόσια εμφάνισή της, η γνωστή influencer είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της Βίκτωρα με τον οποίο φαίνεται πως θέλουν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Super Κική είχε συγκινήσει το πανελλήνιο πριν από μερικές εβδομάδες όταν ανακοίνωσε ότι θα γίνει μαμά και ότι είναι αποφασισμένη να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της, μη δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβαινε στην προσωπική της ζωή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Super Κική ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις 24 Ιουνίου μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram επισημαίνοντας μάλιστα πως θα το μεγάλωνε μόνη της καθώς ο σύντροφός της ήταν... απών αφού όπως έγραφε η ίδια, αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ό,τι είχαν μεταξύ τους.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται ..Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ' όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου❤️» είχε γράψει στην ανάρτησή της η ίδια τότε.

Μόνο που έχουν αλλάξει πολλά από εκείνη την ημέρα καθώς η γνωστή influencer εμφανίστηκε χθες το βράδυ αγκαζέ με τον Βίκτωρα για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση “Ο συλλέκτης” με τον Αργύρη Αγγέλου και την Ιωάννα Πηλιχού στο θέατρο Αθηνά.

Το ζευγάρι έδειχνε χαρούμενο, με τη Super Κική η οποία φορούσε ένα πολύ ωραίο φλοράλ φόρεμα, να δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη. Φαίνεται πως οι δυο τους είπαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία σε αυτή τη σχέση και να κάνουν προσπάθειες ώστε να υποδεχτούν το μωρό τους μαζί αλλά και να το μεγαλώσουν από κοινού. Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινοβραδινή εμφάνισή τους, με τη Super Κική φυσικά να μην μπορεί να κρύψει πλέον τη φουσκωμένη κοιλίτσα της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved