Πρέλεβιτς-Νομικός: Τα σχέδια γάμου και το μίνι ταξίδι του... μέλιτος μετά τον αρραβώνα τους!
Showbiz

Πρέλεβιτς-Νομικός: Τα σχέδια γάμου και το μίνι ταξίδι του... μέλιτος μετά τον αρραβώνα τους!

Σε τροχιά γάμου μπήκαν από τη στιγμή που Νικήτας Νομικός, αδελφός της Δούκισσας Νομικού αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Άννα Πρέλεβιτς. Και φυσικά η ευτυχία τους δεν κρύβεται. 

«Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα η Άννα Πρέλεβιτς λίγο μετά την αποκάλυψη ότι ο αγαπημένος της της είχε κάνει δώρο ένα υπέροχο μονόπετρο, ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Το ζευγάρι από εκείνη την ημέρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και φυσικά ζει στον μέγιστο βαθμό τον έρωτά του που ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Μάλιστα, λίγες εβδομάδες μετά την πρόταση γάμου την οποία αποδέχτηκε με μεγάλη αγάπη η παρουσιάστρια, οι δυο τους έφυγαν για ένα μίνι ταξίδι του μέλιτος όπως το ονόμασε η Άννα Πρέλεβιτς. Προορισμός τους ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Νάξο όπου είχαν κλείσει σουίτα και απολάμβαναν τις ανέσεις της πριβέ πισίνας που διέθετε. Μάλιστα, η Άννα Πρέλεβιτς ανέβασε υπέροχες φωτογραφίες από εκεί.

Πότε θα γίνει ο γάμος;

Σύμφωνα με το Secret, το ζευγάρι δεν αποκλείεται να παντρευτεί το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς όμως ακόμα να έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Όμως, στα αρχικά του πλάνα είναι να ενώσει τη ζωή του σε περίπου έναν χρόνο από τώρα καθώς επιθυμία και των δύο είναι να αποκτήσουν την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν. Εννοείται πως όταν θα συμβεί ο γάμος αυτός, θα είναι από τους πιο λαμπερούς της ελληνικής σόουμπιζ, όχι μόνο γιατί πρόκειται για δύο πολύ ερωτευμένους νέους αλλά και γιατί και οι δύο έχουν πολύ καλές γνωριμίες και οι καλεσμένοι τους θα είναι όλοι ένας προς έναν!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το πρόσφατο ερωτικό ταξίδι τους στην Νάξο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved