Μαίρη Συνατσάκη: H τρυφερή ανάρτησή της για τα γενέθλια του Ίαν Στρατή!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: H τρυφερή ανάρτησή της για τα γενέθλια του Ίαν Στρατή!

Γενέθλια έχει σήμερα ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη μας εξέπληξε ευχάριστα με το δημόσιο μήνυμά της για εκείνον. 

«Ο Έτσι μου έχει γενέθλια και ευγνωμονώ την άφιξη της ύπαρξης του 🤍 🤍 🤍» έγραψε στη λεζάντα ενός πολύ τρυφερού φωτογραφικού τους στιγμιότυπου.

Παρ' όλο που δεν το συνηθίζει, η Μαίρη Συνατσάκη σήμερα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρά της που έχει γενέθλια ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, ο σύντροφός της.

Το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη εδώ και λίγο καιρό και μαζί δείχνουν να περνούν πολύ καλά, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους, τον πρώτο καιρό της σχέσης τους απέφευγαν να αποκαλύψουν ότι είναι μαζί, όμως σύντομα έγινε η αποκάλυψη καθώς τέτοιου είδους ευχάριστες ειδήσεις δεν μένουν για πολύ καιρό κρυφές.

Είχαν γνωριστεί και συνεργαστεί στην παράσταση Hair και μάλιστα επί σκηνής αντάλλασσαν καυτά φιλιά ως ζευγάρι που τους ήθελε το σενάριο, όμως σύντομα κατάλαβαν ότι ήθελαν να είναι και in real life μαζί και έτσι σύναψαν σχέση. Λίγους μήνες αργότερα αποφάσισαν να μείνουν και κάτω από την ίδια στέγη και από τότε δεν περνάει μέρα που να μη τη μοιράζονται και να μην χαίρονται την κάθε τους στιγμή.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με αφορμή τα γενέθλια του Ίαν Στρατή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved