Αποκάλυψη Μάριου Αθανασίου: «Στη μία από τις τέσσερις καταγγελίες είχα και προσωπική επαφή»
Showbiz

Αποκάλυψη Μάριου Αθανασίου: «Στη μία από τις τέσσερις καταγγελίες είχα και προσωπική επαφή»

Ο Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι σε μία από τις τέσσερις καταγγελίες που έγιναν στο πλαίσιο του ελληνικού #metoo είχε προσωπική επαφή. 

Αναφερόμενος σε όσα κατάφερε να κατακτήσει το συγκεκριμένο κίνημα εδώ και περίπου έναν χρόνο, ο ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:

«Ενωθήκαμε, γίναμε μια γροθιά. Υπάρχει μια ικανοποίηση για το πώς έχουμε αντιδράσει οι περισσότεροι στο σύνολό μας. Η διάθεση συσπείρωσης και υπεράσπισης των θυμάτων που έδειξε ο χώρος μας νομίζω πως είναι το πρώτο πράγμα για το οποίο είμαστε περήφανοι».

Δεν άργησε όμως να έρθει και η αποκάλυψή του για το θέμα: «Εγώ έχω αίσθηση κάποιων ανάλογων κακών περιστατικών, αλλά όχι τόσο έντονων όσο αυτά που έχουν καταγγελθεί. Στη μία από τις τέσσερις καταγγελίες είχα και προσωπική επαφή. Είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με κάποιους ανθρώπους και τις περισσότερες φορές το διαχειριζόμουν.

Και σε μία-δύο περιπτώσεις, τώρα που το βλέπω πιο ψύχραιμα, έχω μετανιώσει που δεν αντέδρασα πιο έντονα τότε που συνέβαινε. Είχα την αίσθηση ότι κάποιοι άνθρωποι έπρεπε να φύγουν από τον χώρο μας. Από την άλλη, όμως, οι περισσότεροι καλλιτέχνες είναι άνθρωποι εξαιρετικού επιπέδου και υπέροχοι δάσκαλοι».

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved