Μιχάλης Σαράντης-Μαίρη Μηνά: Σύντομα γονείς!
Showbiz

Μιχάλης Σαράντης-Μαίρη Μηνά: Σύντομα γονείς!

Η τηλεοπτική Αγγελική, της ομώνυμης σειράς του Alpha, η Μαίρη Μηνά σύντομα θα γίνει μανούλα, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της Μιχάλη Σαράντη

Το ζευγάρι είναι σε σχέση εδώ και 4 χρόνια και ζει τα τελευταία τρία κάτω από την ίδια στέγη. Στον καλλιτεχνικό χώρο θεωρούνται ως ένα από τα πιο ερωτευμένα όμως από κοινού έχουν αποφασίσει οι δύο ηθοποιοί να κρατούν χαμηλό προφίλ απέναντι στη δημοσιότητα και να την απασχολούν μόνο με τη δουλειά τους.

Να όμως που τώρα επανέρχονται για έναν πολύ όμορφο λόγο που είναι, σύμφωνα με τη Real, η εγκυμοσύνη της Μαίρης Μηνά.

«Μένουμε μαζί με τη Μαίρη και την καμαρώνω! Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Αυτό τα λέει όλα» είχε παραδεχτεί ο Μιχάλης Σαράντης σε παλιότερη συνέντευξή του. Επίσης, σε ανύποπτο χρόνο, είχε παραδεχτεί: «Ονειρεύομαι να γίνω μπαμπάς, θα χαρώ πάρα πολύ».

Να που το όνειρό του σε προσωπικό επίπεδο γίνεται πραγματικότητα και σε λίγους μήνες τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του θα βιώνουν τους ομορφότερους ρόλους της ζωής τους.

Ο Μιχάλης Σαράντης δεν χρειάζεται συστάσεις σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική του υπόσταση μιας και είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας αναλάβει σε τηλεόραση αλλά κυρίως στο θέατρο, σπουδαίους ρόλους. Όσο για τη Μαίρη Μηνά, είναι από τις νέες και πολλά υποσχόμενες αφίξεις στον χώρο της τηλεόρασης, απο­δεικνύοντας ότι οι ταλαντούχοι ηθοποι­οί φέρνουν αέρα ανανέωσης στη μικρή οθόνη.

Η τηλεοπτική Αγγελική της ομώ­νυμης σειράς του ΑLΡΗΑ είναι από ης περιπτώσεις που στέκεσαι στο υποκριτικό της ταλέντο, παρά το εντυπωσιακό παρου­σιαστικό της. Απόφοιτη της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών, με συμμετο­χές σε θεατρικές παραγωγές που έλαβαν θετικές κριτικές, όπως «Εμμα», «Ορέστεια-Χοηφόροι», «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι», η πρωταγωνίστρια έκανε το ντεμπούτο της στην TV με την Αγγελική και τα πρώτα δείγματα ήταν εξαι­ρετικά. Χαμηλών τόνων και προσπαθώντας να κρατά ακόμη και την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσι­ότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved