Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαΐδης για τη φωτιά στην Πεντέλη: «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαΐδης για τη φωτιά στην Πεντέλη: «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου»

Συγκλονισμένος είναι ο Σταύρος Νικολαΐδης, λίγες μόλις μέρες μετά την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη, περιοχή όπου βρίσκεται ο μόνιμος τόπος κατοικίας του. 

Ο γνωστός κωμικός, ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε όταν η φωτιά έφτασε σχεδόν στην αυλή του σπιτιού του, όμως τώρα, στον απολογισμό, δείχνει ακόμα πιο σοκαρισμένος με το σεληνιακό τοπίο που αντικρίζει στη γύρω περιοχή γύρω από το σπίτι του.

«Εδώ είναι σεληνιακό τοπίο πια! Κάναμε βόλτες εδώ πέρα με τα παιδιά μας, εκεί σε αυτό το σημείο περνούσε ένα ποτάμι που δεν το έβλεπες από την βλάστηση και άκουγες μόνο τα νερά να τρέχουν. Έσκασαν δυο αεροπλάνα και δυο ελικόπτερα και την έσβησαν, το έβλεπα από το μπαλκόνι με τη γυναίκα μου και λέγαμε “να, να αναζωπύρωση”. Το παιδί μας το έχουμε προστατεύσει και δεν τολμάω να το φέρω να το δει ακόμα. Το φέρνω από έναν άλλο δρόμο που δεν φαίνεται και έχει ακόμα πράσινο» είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 o ηθοποιός ο οποίος είναι πλέον πολύ προβληματισμένος για το μέλλον αυτού του τόπου μετά την τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή που υπέστη η περιοχή και γενικότερα η χώρα μας, όπως συμβαίνει κάθε φορά με την εκδήλωση κάποιας μεγάλης σε έκτασης καταστροφικής πυρκαγιάς.

Φανερά στενοχωρημένος ο Σταύρος Νικολαΐδης παραδέχτηκε on camera: «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου… Αλήθεια το λέω. Το σκέφτομαι και πονάει η ψυχή μου. Εδώ κάναμε βόλτες και η εξερεύνηση ήταν από τις αγαπημένες του ασχολίες! Τώρα τι θα τον φέρω να δει εδώ πέρα; Αλήθεια δεν ξέρω τι θα του πω. Πως θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν αυτό το πράγμα».

Όσο για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στην Πεντέλη, ο ηθοποιός είναι πεπεισμένος:

«Είναι σίγουρο ότι είναι εμπρησμός, μην κοροϊδευόμαστε. Ποτέ αυτές οι φωτιές δεν τυχαίνει να μπουν εκείνες τις μέρες με τα 10 μποφόρ! Και εγώ θέλω να πω πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί και κοιμάται το βράδυ».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τον Σταύρο Νικολαΐδη να μιλάει σε σημείο απ' όπου πέρασε η φωτιά στην Πεντέλη και έκαψε τα πάντα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved