Ο Μαρτίκας ανέβασε τις πιο τρυφερές φωτό με τις γυναίκες της ζωής του! Η Βρισηίδα σε πρώτο πλάνο!
Showbiz

Ο Μαρτίκας ανέβασε τις πιο τρυφερές φωτό με τις γυναίκες της ζωής του! Η Βρισηίδα σε πρώτο πλάνο!

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι τρελά ερωτευμένος με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν το κρύβει! 

Ο πολυσυζητημένος πρώην παίκτης του Survivor έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση σήμερα (24/7), με φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν, κατά τα λεγόμενα του ίδιου, οι αγάπες της ζωής του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών με τη Βρισηίδα και τις δύο ανιψιές του, κόρες της αδελφής του με την οποία είναι πολύ δεμένος και έγραψε στη λεζάντα τους:

«Η ζωή είναι στιγμές με τις γυναίκες που λατρεύω !!»

Μάλιστα, στις φωτό είναι εμφανές πως η Βρισηίδα έχει αποκτήσει πολύ τρυφερή σχέση με τα δύο κοριτσάκια, παίζοντας μαζί τους, απολαμβάνοντας λαχταριστά σνακ στην παραλία και χαμογελώντας στον φακό με νάζι.

Να θυμίσουμε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Survivor στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Από την πρώτη στιγμή έδειξαν να έχουν χημεία ανάμεσά τους μέχρι που άρχισαν να νιώθουν έντονη έλξη ο ένας για τον άλλον.

Ενέδωσαν στα συναισθήματά τους και για αρκετό καιρό ήταν αχώριστοι μέσα στο παιχνίδι μέχρι που μία παρεξήγηση, λίγο πριν αποχωρήσει η Βρισηίδα από το ριάλιτι επιβίωσης, τούς έφερε αντιμέτωπους. Θυμωμένοι και οι δύο, άφησαν τον χρόνο να περάσει για να ηρεμήσουν κάποια έντονα συναισθήματα και όταν εκείνη αποχαιρέτησε το παιχνίδι, υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλον πως θα έδιναν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους εκτός Survivor. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και οι δυο τους αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα δείχνουν να διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους.

Δείτε φωτό του ζευγαριού παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved