Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κάνει διακοπές στη Νάξο και έχει... ταράξει μουσακάδες και χωριάτικες!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Κάνει διακοπές στη Νάξο και έχει... ταράξει μουσακάδες και χωριάτικες!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της και φυσικά έχει αφεθεί και διατροφικά γιατί όταν κάνεις διακοπές πρέπει να είναι σε... όλα! 

Η queen Dina δείχνει να απολαμβάνει το φετινό καλοκαίρι, έχοντας ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διακοπές της, μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και δείχνουν να διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους με τις φήμες όμως περί εγκυμοσύνης να επιμένουν να ακούγονται όλο και πιο πολύ τελευταία.

Η αντίδραση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Δεν επιβεβαιώνει και δεν διαψεύδει τίποτα, αφήνοντας τις φήμες να οργιάζουν και αφοσιώνεται στις προσωπικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας που τόσο πολύ έχει ανάγκη μετά από έναν απαιτητικό τηλεοπτικό χειμώνα.

Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στόρις από το ταξίδι της με προορισμό στη Νάξο. Όταν έφτασε, έδειχνε να μαγεύεται από τη διακόσμηση ενός μαγαζιού όπου βρέθηκε για να πιει καφέ ενώ λίγο αργότερα απαθανάτισε και το γεύμα που επρόκειτο να φάει με παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, φτιαγμένα από αγνά ντόπια υλικά.

Επρόκειτο για τον αγαπημένο μουσακά αλλά και μία εξαιρετική εκδοχή της ελληνικής χωριάτικης σαλάτας που προφανώς είναι δύο αγαπημένα πιάτα για την παρουσιάστρια τα οποία και τίμησε δεόντως στο εστιατόριο που επέλεξε να φάει στο Καστράκι της Νάξου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved