Βαλαβάνη: Πιο fit από ποτέ στα 35 της – Η αλλαγή στο σώμα της μέσα από φώτο
Showbiz

Βαλαβάνη: Πιο fit από ποτέ στα 35 της – Η αλλαγή στο σώμα της μέσα από φώτο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε στόχο να αδυνατίσει και να γίνει πιο fit στα 35 της και η αλλαγή στο σώμα της είναι απίστευτη!

Η δημοσιογράφος και influencer ακολουθεί κατά γράμμα μία ισορροπημένη διατροφή και φυσικά γυμνάζεται σε καθημερινή βάση!

Η μεγάλη και εντατική της προσπάθεια έγινε ολοφάνερη μέσα από τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό, αλλά και με crop top που δημοσιεύει το τελευταίο διάστημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είχε πέσει θύμα body shaming και το έχει αντιμετωπίσει με θάρρος. «Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: «μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι». Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: «είμαι 34 ετών, θα προλάβω; Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Η Ευρυδίκη τρέφεται υγιεινά και η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της, καθώς πέρα από ένα ωραίο σώμα, της προσφέρει και ευεξία.

Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί κάθε πρωί και είναι ιδανικό για σύσφιξη όλου του σώματος. Ξεκινά με cardio ώστε να ανεβάσει τους παλμούς της καρδιάς και να ενεργοποιήσει το σώμα της και στη συνέχεια, κάνει μια σειρά από ασκήσεις που γυμνάζουν και ενδυναμώνουν όλο το σώμα.

Επίσης, χρησιμοποιεί βάρη κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, ώστε να ενισχύσει το τελικό αποτέλεσμα. Και τελειώνοντας κάνει τις απαραίτητες διατάσεις, οι οποίες βελτιώνουν το κυκλοφορικό, προλαμβάνουν τους τραυματισμούς και ανακουφίζουν από τους μυϊκούς πόνους.

Το μυστικό της είναι διατροφή με γυμναστική και το αποτέλεσμα στο σώμα της δείτε το παρακάτω στις νέες αρετουσιάριστες φωτογραφίες της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved